Erste Bank a.d.

Erste Bank a.d.

O kompaniji

Misija Erste Bank a.d. Novi Sad: Gradeći dugoročne partnerske odnose, težimo da budemo „Banka prvog izbora" za naše klijente i zaposlene. Stvaramo održivu vrednost za naše klijente, zaposlene i akcionare pružajući univerzalne finansijske usluge. Zajedno, mi aktivno doprinosimo razvoju lokalne zajednice i društva u celini što čini naš posao dugoročno održivim.


Naši zaposleni imaju pristup najkvalitetnijim obukama koje se mogu naći u Srbiji, a često imamo predavače i trenere i iz inostranih renomiranih institucija i konsultantskih kompanija.Erste Grupa akcenat stavlja na razvijanje zaposlenih sa najviše potencijala za napredovanje kroz nekoliko različitih programa - od programa za razvoj pripravnika preko programa za razvoj stručnjaka, srednjih i viših menadžera. Učesnici ovih programa imaju priliku da se upoznaju sa radom u različitim bankama Erste Grupe, slušaju eminentne predavače, individualno rade sa mentorima, prošire svoja znanja i kontakte.


Vizija: Vodeća banka evropske Srbije.Osnova politike zapošljavanja Erste Banke je ciljano zapošljavanje stručnjaka koji mogu doprineti unapređenju rada u Banci kako kroz uvođenje inovativnih procesa tako i kroz kvalitetno sprovođenje već postojećih procesa.Novi zaposleni bi trebalo da u sebi nose vrednosti koje postoje u Banci, da imaju izražen timski duh, proaktivnost i dinamičnost u svom radu, da postavljaju ambiciozne ciljeve i da im dostizanje tih ciljeva predstavlja privlačan izazov.Mogućnosti obuke, usavršavanja i napredovanja su nešto što se podrazumeva u Erste Banci, ne kao paket beneficija i pogodnosti, već kao najvažniji preduslov za profesionalno i lično razvijanje zaposlenih, a posledično i Banke u celini. Pored ovoga Banka izlazi u susret zaposlenima koji žele da nastave formalno školovanje, zaposlenima sa teškom porodičnom situacijom (zdravstvenom, finansijskom, itd.), uspostavljen je sistem brige o zdravlju zaposlenih (lekarski pregledi, program odvikavanja od pušenja, osiguranje od povreda i bolesti).

Kontakt

Erste Bank a.d.

  • Bulevar oslobođenja 5
  • Novi Sad
  • Srbija
  • PIB: 101626723
  • Matični broj: 08063818
  • Broj zaposlenih: 501 - 1000

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.