Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Erste Bank a.d.

Erste Bank a.d. logo
Bulevar oslobođenja 5
Novi Sad
Srbija
501-1000
101626723
08063818

Erste Bank a.d.


Misija Erste Bank a.d. Novi Sad: Gradeći dugoročne partnerske odnose, težimo da budemo „Banka prvog izbora" za naše klijente i zaposlene. Stvaramo održivu vrednost za naše klijente, zaposlene i akcionare pružajući univerzalne finansijske usluge. Zajedno, mi aktivno doprinosimo razvoju lokalne zajednice i društva u celini što čini naš posao dugoročno održivim.

Proces regrutacije i selekcije poslodavca


Vizija: Vodeća banka evropske Srbije.

Osnova politike zapošljavanja Erste Banke je ciljano zapošljavanje stručnjaka koji mogu doprineti unapređenju rada u Banci kako kroz uvođenje inovativnih procesa tako i kroz kvalitetno sprovođenje već postojećih procesa.

Novi zaposleni bi trebalo da u sebi nose vrednosti koje postoje u Banci, da imaju izražen timski duh, proaktivnost i dinamičnost u svom radu, da postavljaju ambiciozne ciljeve i da im dostizanje tih ciljeva predstavlja privlačan izazov.

Mogućnosti obuke, usavršavanja i napredovanja su nešto što se podrazumeva u Erste Banci, ne kao paket beneficija i pogodnosti, već kao najvažniji preduslov za profesionalno i lično razvijanje zaposlenih, a posledično i Banke u celini. Pored ovoga Banka izlazi u susret zaposlenima koji žele da nastave formalno školovanje, zaposlenima sa teškom porodičnom situacijom (zdravstvenom, finansijskom, itd.), uspostavljen je sistem brige o zdravlju zaposlenih (lekarski pregledi, program odvikavanja od pušenja, osiguranje od povreda i bolesti).

Šta nudimo našim zaposlenima?


Naši zaposleni imaju pristup najkvalitetnijim obukama koje se mogu naći u Srbiji, a često imamo predavače i trenere i iz inostranih renomiranih institucija i konsultantskih kompanija.

Erste Grupa akcenat stavlja na razvijanje zaposlenih sa najviše potencijala za napredovanje kroz nekoliko različitih programa - od programa za razvoj pripravnika preko programa za razvoj stručnjaka, srednjih i viših menadžera. Učesnici ovih programa imaju priliku da se upoznaju sa radom u različitim bankama Erste Grupe, slušaju eminentne predavače, individualno rade sa mentorima, prošire svoja znanja i kontakte.

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.