Integrated Micro-Electronics d.o.o. Niš
Integrated Micro-Electronics d.o.o. Niš

Integrated Micro-Electronics d.o.o. Niš

Your global manufacturing solutions partner

O kompaniji

IMI Global

Kao  jedan od vodećih svetskih eksperata za pružanje proizvodnih rešenja u sferi mikroelektronike (EMS), Integrated Micro-Electronics Inc (IMI),  zauzima 19. mesto na listi 50 najboljih EMS provajdera na svetu, (prema izvoru Manufacturing Market Insider-a, na osnovu prihoda u 2021. godini). Na automobilskom tržištu, IMI je 6. po veličini EMS provajdera na svetu (na osnovu analiza i rezultata istraživanja New Venture Research-a). Kao deo proizvodnog portfolia kompanije AC Industrial Technology Holdings, IMI posluje u okviru Ayala korporacije i specijalizovan je za proizvodnju visoko pouzdanih i kvalitetnih elektronskih proizvoda dugog životnog ciklusa u automobilskoj i vazduhoplovnoj industriji, kao i u proizvodnji industrijske elektronike.

U automobilskoj industriji, IMI nudi rešenja prilagođena zahtevima kupaca za sigurnost i zaštitu, poput automobilskih kamera, elektronskih upravljačkih jedinica (ECU) i naprednih sistema za pomoć vozaču (ADAS). U segmentu industrijske elektronike, između ostalih, posebno izdvajamo uređaje za zaštitu i kontrolu pristupa, elektronske module i sisteme za nadzor i zaštitu imovine. A nakon akvizicije britanske kompanije Surface Technologi International (STI) Enterprise, IMI zauzima značajno učešće i na vazduhoplovnom tržištu EMS-a, pružajući različita rešenja u proizvodnji helikoptera, brzih mlaznih aviona, transportnih letelica i dronova.

U 2020. godini obeležili smo 40 godina postojanja i nastojimo da i u narednom periodu rastom i razvojem inovativnih rešenja uvećavamo trenutni broj od 15.834 zaposlenih u 21 poslovnih jedinica, locirananih u 10 zemalja širom sveta - Filipini, Kina, Singapur, Sjedinjene Američke Države, Meksiko, Engleska, Nemačka, Bugarska, Češka i Srbija.

IMI u Srbiji

“Integrated Micro-Electronics d.o.o. Niš”, posluje kao vodeća kompanija u oblasti pružanja usluga u sferi mikroelektronike (EMS), montaže poluprovodnika napajanja i testiranja. Prvi zaposleni u Nišu počeli su sa radom 2017. godine, a pokretanje proizvodnje i svečano otvaranje održano je u septembru, 2018. godine, kada su svi radovi i završeni. Trenutni broj zaposlenih je više od 500, koji se kontinuirano uvećava srazmerno sa planiranim rastom i razvojem kompanije (kapacitet 1250 zaposlenih). Sarađujemo sa vodećim svetskim proizvođačima originalne opreme (OEMs) u oblasti računarstva, komunikacije, automobilske, industrijske i medicinske elektronike.

Biti vodeći inovativni partner za pružanje proizvodnih rešenja prilagođenih kupcima, je naša vizija kojoj težimo, a naša misija je kreiranje jedinstvenih proizvoda na osnovu iskustva, koje naši partneri cene. Naše vrednosti integriteta, fokusa na kupce, briga za druge i izvrsnost, ključne su u postizanju vizije i misije kompanije na svim IMI lokacijama.

Za nas u IMI-u, budućnost počinje sada. Jednostavno, mi smo spremni i idemo ka budućnosti.

Beneficije

Podelite vaše utiske o kompaniji na osnovu dobijenih informacija iz profila.

Proces selekcije

Proces selekcije kandidata, zasnovan je na pružanju jednakih šansi, pristupamo potpuno transparento i susretljivo sa ciljem da obe strane budu zadovoljne svojim izborom. U potrazi smo za posvećenim kandidatima koji svoj rad zasnivaju na principima timskog rada, odgovornosti, poštovanja, otvorenosti i kontinualnog razvoja.

Nakon što vaše prijave stignu i konkurs se zatvori, prvi korak u selekciji kandidata je pregled pristiglih biografija od strane naših HR stručnjaka. Kandidati, koji ispunjavaju uslove predviđene oglasom, biće pozvani na testiranje i razgovor. Razgovori se obavljaju sa predstavnicima HR-a i Menadžerima sektora u kome je otvorena pozicija. Cilj nam je da se detaljnije upoznamo, u vezi sa vašim profesionalnim veštinama i kompetencijama za obavljanje konkretnog posla i da vam pružimo informacije o uslovima rada i specifičnostima radne pozicije, kao i da odgovorimo na pitanja koja vas interesuju. Od vas se očekuje da budete prirodni i opušteni, kako biste se predstavili onakvim kakvi zaista jeste.

Po završetku procesa selekcije, kandidati dobijaju povratne informacije o ishodu. Kandidati, koji svojim veštinama i kvalifikacijama najviše odgovaraju zahtevima otvorene radne pozicije, dobijaju ponudu za posao ili ostaju u našoj bazi kandidata do otvaranja istog ili sličnog radnog mesta.

Ukoliko opis radnog mesta odgovara vašim poslovnim očekivanjima i ciljevima i želite da postanete deo našeg tima, slobodno nam se javite prijavom na oglašene slobodne pozicije.

Vrsta selekcije
Test
Intervju

Kompanijski brendovi

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

IMI 1, Niška Banja, Niš, Srbija

Kontakt
Matični broj

21238473

PIB

109763294

Broj zaposlenih

501 - 1000