Milšped d.o.o-logo

Milšped d.o.o

Logistika pokreće život, mi pokrećemo logistiku!!

Milšped d.o.o-bg

O kompaniji

Naša priča počela je pre više od 27 godina u Beogradu, i danas u svom sistemu brojimo više od 2500 zaposlenih koji odgovorno i kvalitetno ispunjavaju zahteve klijenata uz konstantno inoviranje procesa u okviru logističkog lanca koji povezuje ceo svet. U našem poslu ne postoji prepreka, samo izazovi koje uspešno i sa lakoćom savlađujemo. Najvažniji faktor našeg uspeha je poverenje koje nam ukazuje veliki broj klijenata širom sveta. U izazovnoj industriji kao što je logistički sektor, održivo je samo poslovanje koje dosledno poštuje vrednosti kao što su upornost, odgovornost, zalaganje i brzina. Mi se trudimo da, iz dana u dan, pratimo savremene trendove poslovanja koji nameću potrebu za prilagođavanjem i ekspertskim delovanjem, uz neizbežno iskustvo, temeljno poznavanje struke i izuzetan profesionalizam.
Usluge Milšped Grupe su brojne i integrisane, uključujući carinsko posredovanje i zastupanje, organizaciju međunarodnog i domaćeg transporta i distribucije, kao i skladištenje robe – ugovorna logistika. Naš osnovni princip je integracija klijenata i zaposlenih u jedan produktivan tim radi kontinuiranog podizanja kvaliteta i pružanja inovativnih rešenja realizacije logističkih usluga, uz primenu društveno odgovornog poslovanja.
Milšped svoj uspeh i lidersku poziciju na tržištu gradi zahvaljujući pouzdanim, stručnim i lojalnim kadrovima. Zahvaljujući struktuiranoj i zahtevima posla prilagođenoj selekciji i regrutaciji, kompanija Milšped trenutno zapošljava najveći broj saobraćajnih inženjera u zemlji. Jedan od osnovnih postulata politike zapošljavanja kompanije Milšped jeste angažovanje mladih diplomiranih stručnjaka različitih struka, i pružanje prvog radnog iskustva istim, kroz obuke, treninge i edukacije. Kompanija Milšped kao regionalni lider u logistici nudi velike izazove i mogućnosti profesionalnog usavršavanja i dokazivanja kandidatima sa već jasno profilisanom karijerom.


Svoju prijavu za posao uvek možete ostaviti na našem sajtu
https://www.milsped.com/sr/career

Beneficije

Timska druženja

Edukacija, profesionalni razvoj

Obezbeđena oprema za rad

Obezbeđen parking

Program mentorstva

Kompanijski popusti

Obuke, konferencije

Iskustva zaposlenih

Proces selekcije

Kompanijski brendovi

Kontakt

Milšped d.o.o

Milšped d.o.o

Društvene mreže

Adresa

Bulevar Zorana Đinđića, 121

11070 Novi Beograd, Srbija

Kontakt

+381 11 2015100

Matični broj

06911722

PIB

100423446

Broj zaposlenih

251 - 500

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.