Milšped d.o.o-logo

Milšped d.o.o

Milšped d.o.o-bg

O kompaniji

Naša priča počela je pre više od 27 godina u Beogradu, i danas u svom sistemu brojimo više od 2500 zaposlenih koji odgovorno i kvalitetno ispunjavaju zahteve klijenata uz konstantno inoviranje procesa u okviru logističkog lanca koji povezuje ceo svet. U našem poslu ne postoji prepreka, samo izazovi koje uspešno i sa lakoćom savlađujemo. Najvažniji faktor našeg uspeha je poverenje koje nam ukazuje veliki broj klijenata širom sveta. U izazovnoj industriji kao što je logistički sektor, održivo je samo poslovanje koje dosledno poštuje vrednosti kao što su upornost, odgovornost, zalaganje i brzina. Mi se trudimo da, iz dana u dan, pratimo savremene trendove poslovanja koji nameću potrebu za prilagođavanjem i ekspertskim delovanjem, uz neizbežno iskustvo, temeljno poznavanje struke i izuzetan profesionalizam.
Usluge Milšped Grupe su brojne i integrisane, uključujući carinsko posredovanje i zastupanje, organizaciju međunarodnog i domaćeg transporta i distribucije, kao i skladištenje robe – ugovorna logistika. Naš osnovni princip je integracija klijenata i zaposlenih u jedan produktivan tim radi kontinuiranog podizanja kvaliteta i pružanja inovativnih rešenja realizacije logističkih usluga, uz primenu društveno odgovornog poslovanja.
Milšped svoj uspeh i lidersku poziciju na tržištu gradi zahvaljujući pouzdanim, stručnim i lojalnim kadrovima. Zahvaljujući struktuiranoj i zahtevima posla prilagođenoj selekciji i regrutaciji, kompanija Milšped trenutno zapošljava najveći broj saobraćajnih inženjera u zemlji. Jedan od osnovnih postulata politike zapošljavanja kompanije Milšped jeste angažovanje mladih diplomiranih stručnjaka različitih struka, i pružanje prvog radnog iskustva istim, kroz obuke, treninge i edukacije. Kompanija Milšped kao regionalni lider u logistici nudi velike izazove i mogućnosti profesionalnog usavršavanja i dokazivanja kandidatima sa već jasno profilisanom karijerom.


Svoju prijavu za posao uvek možete ostaviti na našem sajtu
https://www.milsped.com/sr/career

Beneficije

Kompanijski popusti

Obuke, konferencije

Iskustva zaposlenih

Proces selekcije

Kompanijski brendovi

Kontakt

Milšped d.o.o

Milšped d.o.o

Društvene mreže

Adresa

Bulevar Zorana Đinđića, 121

11070 Novi Beograd, Srbija

Kontakt

+381 11 2015100

Matični broj

06911722

PIB

100423446

Broj zaposlenih

251 - 500

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.