Milšped d.o.o

Milšped d.o.o

O nama

Naša priča počela je pre više od 27 godina u Beogradu, i danas u svom sistemu brojimo više od 2500 zaposlenih koji odgovorno i kvalitetno ispunjavaju zahteve klijenata uz konstantno inoviranje procesa u okviru logističkog lanca koji povezuje ceo svet. U našem poslu ne postoji prepreka, samo izazovi koje uspešno i sa lakoćom savlađujemo. Najvažniji faktor našeg uspeha je poverenje koje nam ukazuje veliki broj klijenata širom sveta. U izazovnoj industriji kao što je logistički sektor, održivo je samo poslovanje koje dosledno poštuje vrednosti kao što su upornost, odgovornost, zalaganje i brzina. Mi se trudimo da, iz dana u dan, pratimo savremene trendove poslovanja koji nameću potrebu za prilagođavanjem i ekspertskim delovanjem, uz neizbežno iskustvo, temeljno poznavanje struke i izuzetan profesionalizam.
Usluge Milšped Grupe su brojne i integrisane, uključujući carinsko posredovanje i zastupanje, organizaciju međunarodnog i domaćeg transporta i distribucije, kao i skladištenje robe – ugovorna logistika. Naš osnovni princip je integracija klijenata i zaposlenih u jedan produktivan tim radi kontinuiranog podizanja kvaliteta i pružanja inovativnih rešenja realizacije logističkih usluga, uz primenu društveno odgovornog poslovanja.
Milšped svoj uspeh i lidersku poziciju na tržištu gradi zahvaljujući pouzdanim, stručnim i lojalnim kadrovima. Zahvaljujući struktuiranoj i zahtevima posla prilagođenoj selekciji i regrutaciji, kompanija Milšped trenutno zapošljava najveći broj saobraćajnih inženjera u zemlji. Jedan od osnovnih postulata politike zapošljavanja kompanije Milšped jeste angažovanje mladih diplomiranih stručnjaka različitih struka, i pružanje prvog radnog iskustva istim, kroz obuke, treninge i edukacije. Kompanija Milšped kao regionalni lider u logistici nudi velike izazove i mogućnosti profesionalnog usavršavanja i dokazivanja kandidatima sa već jasno profilisanom karijerom.


Svoju prijavu za posao uvek možete ostaviti na našem sajtu
https://www.milsped.com/sr/career

Zašto mi?

Ulažemo u svoje zaposlene

Milšped Group, globalno prepoznatljivo ime po vrhunskim logističkim rešenjima i uslugama, svoj uspeh i lidersku poziciju na tržištu gradi zahvaljujući pouzdanim, stručnim i lojalnim kadrovima. Uz konstantan rast kompanije razvijaju se i naši zaposleni, stalno se usavršavajući u mnogim oblastima. Milšped ulaže u svoje ljude, obezbeđujući im stručne obuke, koje podstiču njihov razvoj, talenat i gde dolazi do izražaja sav njihov potencijal. 

Beneficije

Zaposleni u našoj kompaniji imaju na raspolaganju

Video

Društvene mreže

Facebook
Molimo vas da osvežite stranicu kako bi se upisani feed pojavio. https://www.facebook.com/Milsped

Kontakt

Milšped d.o.o

Bulevar Zorana Đinđića, 121, 11070 Novi Beograd, SRBIJA

office@milsped.com

www.milsped.com

+381 11 2015100
Facebook
Twitter