Milšped d.o.o.
Milšped d.o.o.

Milšped d.o.o.

Logistika pokreće život, mi pokrećemo logistiku!

O kompaniji

Kompanija Milšped počela je sa radom pre više od 30 godina, a danas je tržišni lider u oblasti transporta i logistike koja posluje u 15 zemalja na 3 kontinenta. Pružajući svoje integrisane usluge domaćeg i međunarodnog transporta i distribucije, skladištenja, carinjenja, u sklopu grupe danas posluju i kompanije članice AML, MBOX Terminals, SKY CARGO i M-One, specijalizovane za automotive, intermodalni, avio transport kao i e-comm logističke usluge.


Grupa se ističe po globalnom prisustvu i mreži renomiranih partnera stečenoj dugogodišnjim iskustvom i logističkom ekspertizom.


Prednost poslovne saradnje sa Milšped Group je njen globalni doseg. Kompanije članice i partneri širom sveta, kompaniji omogućuju pružanje integrisanih logističkih usluga na lokalnom nivou u različitim regionima, istovremeno garantujući klijentima ostvarivanje benefita od globalne mreže resursa i ekspertize. Bez obzira na to gde se nalaze ili koja je priroda njihovog poslovanja, klijenti mogu računati na pouzdanost i efikasnost Milšped Group.


Kompanija se ističe svojim fokusom na inovacije i tehnološki napredak, zbog čega je uložila znatne resurse u razvoj savremenih informacionih sistema i tehnoloških rešenja koja omogućavaju praćenje i upravljanje zahteva klijenata u stvarnom vremenu, a na taj način pružamo najsavremenija, efektivna i pouzdana rešenja koja prate najstrože standarde naših klijenata.


Sa svojim fokusom na održivost i društvenu odgovornost, kompanija je posvećena ispunjavanju principa zelene logistike i održivog razvoja, dok svojim zaposlenima pruža mogućnost napredovanja i usavršavanja na radnom mestu.


Novoosnovani M Base learning centar, jedinstven u okruženju, između ostalog ugošćava radionice renomiranih stručnjaka sa ciljem inspirisanja, stimulisanja i motivisanja zaposlenih.


Milšped Group je kompanija koja se ponosi svojim timom stručnjaka i profesionalcima koji su posvećeni pružanju najboljih usluga klijentima. Njihova stručnost i posvećenost omogućavaju kompaniji da se ističe u konkurenciji i da ostvari dugoročne odnose sa svojim klijentima.


Kontinuirani rast i posvećenost kvalitetu usluga, Milšped Group čine liderom u industriji uslužnog transporta i logistike, a tim stručnjaka ključ uspeha.

Svoju prijavu za posao uvek možete ostaviti na našem sajtu
https://www.milsped.com/sr/career

Beneficije

Proces selekcije

Prvi korak u našem procesu selekcije i regrutacije je pažljivo defiinisanje potreba za novim zaposlenima. U saradnji sa odgovornim timom ili menadžerima, analiziramo specifične veštine, iskustvo i kvalifikacije koje su potrebne za radno mesto. Na osnovu toga kreiramo oglas za posao koji objavljujemo na relevantnim platformama za zapošljavanje. HR tim pažljivo razmatra sve pristigle prijave, poziva kandidate u prvi krug intervjua, a ukoliko ispune željene kriterijume i u drugi krug. Nakon pažljivog razmatranja svih kandidata, donosimo konačnu odluku i šaljemo pismenu ponudu zaposlenja. Nakon prihvatanja ponude, pružamo podršku našim novozaposlenima tokom procesa onboarding-a. Organizujemo obuke, mentorstvo i evaluacije i time aktivno podržavamo razvoj karijere naših zaposlenih i omogućavamo im da ostvare svoj pun potencijal. 

Vrsta selekcije
Intervju

Kompanijski brendovi

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Bulevar Arsenija Čarnojevića, 59V, 11070 Novi Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

06911722

PIB

100423446

Broj zaposlenih

251 - 500