MOL Serbia d.o.o.

MOL Serbia d.o.o.

O kompaniji

MOL Serbia je deo MOL Grupe - integrisane, međunarodne kompanije sa sedištem u Budimpešti. 

Na srpsko tržište ušli smo 2003.godine, a prvu servisnu stanicu otvorili u decembru 2005.godine, a 2015.godine započela je transformacija stanica zasnovana na Fresh Corner konceptu. Trenutno u maloprodajnoj mreži imamo 71 servisnu stanicu i 27 Fresh Cornera, gde su naši kupci u mogućnosti da kupe EVO i EVO Plus goriva, kao i TNG, vrhunsku kafu, hot dog, peciva, ali i gotova jela na autoputskim stanicama.

Kako bismo obezbedili stabilnost snabdevanja goriva na lokalnom tržištu, 2019. godine otvorili smo Depo za gorivo u Sremskim Karlovicma, što je i naša najveća investicija na srpskom tržištu.

Osim goriva, portfolio proizvoda MOL Serbia uključuje TNG, polimere, bitumen i maziva.

MOL Serbia raste snažno i posvećena je ekonomskom i energetskom napretku srpskog tržišta nastojeći da postane prvi izbor kupaca i jedan od lidera na tržištu.

Mi smo tim mladih, dinamičnih profesionalaca koji dodatno iskustvo stiču, ali i razvijaju se u multikulturalnoj sredini u svakodnevnoj komunikaciji sa kolegama iz različitih zemalja. 

Važno nam je da svako od naših zaposlenih može da da svoj doprinos unapređenju procesa, proizvoda i usluga, ali i da se profesionalno razvija, uči i napreduje.

Verujemo da stabilan i snažan tim, sjajna atmosfera i međuljudski odnosi čine kompaniju jačom i uspešnijom i pomeraju granice. Zbog toga nastojimo da podstičemo razvoj timskog duha i pronalaženje skladnog balansa između privatnog i poslovnog života.

U MOL-u verujemo da ćemo prihvatanjem svih oblika različitosti kod ljudi u potpunosti otvoriti potencijal koji oni mogu ponuditi kreativnošću koja potiče iz različitih ideja i iskustava.

Osim težnje ka većoj internacionalizaciji i jednakih mogućnosti za sve, posebno smo fokusirani na godine, pol i porodicu.

Princip rodne ravnopravnosti primenjujemo i prilikom regrutovanja, selekcije kadrova, ali i unapređenja u okviru kompanije – osim jednakih plata, za više od 50% pozicija u proces selekcije ulazi minimum jedna kandidatkinja. Iako se naš biznis percipira kao muški, sa ponosom ističemo da približno 50% tima naše kompanije čine žene dok je njihov procenat u upravljačkim strukturama kompanije i veći.

Uspeh kompanije zasnovan je na našim korporativnim  vrednostima u osnovu kojih su – kupac, ljudi, agilnost i odgovornost.

Više od jednog veka tradicije u industriji garantuje stabilnost i osnova je za oblikovanje budućnosti po meri kako naših zaposlenih tako i kupaca.

Naš cilj na tržištu Srbije je da nastavimo da širimo mrežu i kupcima nudimo inovativne i kvalitene proizvode i usluge. 

Taj cilj moguće je ostvariti jedino uz podršku motivisanog tima profesionalca, spremnog da idejama pomera granice.
 

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Đorđa Stanojevića 14, Novi Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

17518518

PIB

103166884

Broj zaposlenih

101 - 250