Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Nectar d.o.o.

Nectar d.o.o. logo
Kiš Ernea I, 21 000 Novi Sad
Bačka Palanka
Srbija
+3821/630-24-70 (71,72)
501-1000
101922265
08666032

Nectar d.o.o.


Priča o početku

Kada su krajem devedesetih godina prošlog veka ljudi okupljeni oko malog porodičnog poduhvata pravili planove kako da zauzmu vodeće mesto na trpezama i najizbirljivijih potošača malo ko je verovao da će tako nešto biti moguće za ovako kratko vreme. lpak snaga vizije nije znala za prepreke.

Priča o stalnom usavršavanju

Kontinuirano tehnološko usavršavanje razvoj novih proizvoda i stalna briga o njihovom vrhunskom kvalitetu uz inovativan i efektivan marketing, uticali su da Nectar postane sinonim za najbolje iz Srbije. Da bi se kontinuirani rast nastavio u pripremi je niz novih proizvadnih linija.

Priča o korporativnoj odgovornosti

Nectar uvećava svoj udeo na domaćem tržištu, time što podržava samostalne prozvođače, unapređujući time i lokalnu ekonomiju. Kompanija je ponosna što investira u organska i autohtono uzgajanje jabuka kao i u razvoj poljoprivrednih metoda koje su u skladu sa očuvaniem živatne sredine, čime obezbeđuje zdrave namernice i za generacijie koje dolaze. Time što u svojoj ponudi ima visokokvalitetne organske proizvode, Nectar podiže nivo svesnosti kod svojih potrošača o zdravstvenom i ekonomskom značaju organskog načina uzgajanja, čime unapređujei domaće i domaće tržište organski uzgajanog voća.

Proces regrutacije i selekcije poslodavca


Nije svejedno — gde radite!

Kompanija Nectar je posle više od deceniju postolania ubedllivo zauzela poziciju lidera u preradi voća i proizvodnii voćnih sokova i nektara u regionu jugoistoćne Evrope. Zbog izuzetnog kvaliteta i originalne komunikacije sa potrošačima, Nectar je izrastao u jednu od najprepoznatljivijih robnih marki Srbije. Sa moderno opremljenim pogonom u Bačkoj Palanci, našim potrošačima nudimo jedinstvene proizvode potvrđenog kvaliteta.

Ako ste pouzdana, dinamična, kreativna i odgovorna osoba, spremna na timski rad i dokazivanie u podsticajnoj radnoj sredini, te ukoliko ste spremni sa nama da kreirate zajedničku bućnost, javite nam se, a mi ćemo vam pružiti priliku da za profesionalan i lični rarvoj u dinamičnom poslovnom okruženju.

Kao nagradu za posvećenost poslu zaposlenima je zagarantovan siguran put ka poslovnom uspehu. Želja nam je da ulažemo u svole zaposlene i da im pružimo šansu da se razvijaju uz kompaniju.

Šta nudimo našim zaposlenima?


Od samog početka svog postojanja Nectar je prepoznao vrednost i značaj ljudskog potencijala. Trudimo se da svim članovima našeg tima pružimo mogućnost životne ravnoteže u odnosu na profesionalni i lični razvoj i da u okviru kompnije stvorimo klimu koja podržava ispoljavanie individualnosti i kreativnosti. lako imamo više od 650 zaposlenih, zbog svojih planova za budućnost, u konstantnoj smo potrazi za ambicioznim ljudima razIičitog obrazovanja i veština, talenata i interesovanja.

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.