Nectar Group

Nectar Group

O kompaniji

Kada su krajem devedesetih godina prošlog veka ljudi okupljeni oko malog porodičnog poduhvata pravili planove kako da zauzmu vodeće mesto na trpezama najizbirljivijih potrošača malo ko je verovao da će tako nešto biti moguće za ovako kratko vreme. lpak snaga vizije nije znala za prepreke. Priča o stalnom usavršavanju i kontinuirano tehnološko usavršavanje i razvoj novih proizvoda kao i stalna briga o njihovom vrhunskom kvalitetu uz inovativan i efektivan marketing, uticali su da Nectar postane sinonim za najbolje iz Srbije. Kompanija je ponosna što investira u organsko i autohtono uzgajanje jabuka kao i u razvoj poljoprivrednih metoda koje su u skladu sa očuvanjem životne sredine, čime obezbeđuje zdrave namernice i za generacije koje dolaze. Time što u svojoj ponudi ima visokokvalitetne organske proizvode, Nectar podiže nivo svesnosti kod svojih potrošača o zdravstvenom i ekonomskom značaju organskog načina uzgajanja, čime unapređuje i domaće tržište organski uzgajanog voća.

Naš najvažniji resurs su naši zaposleni.
​Trenutno Nectar Group zapošljava preko 1500 zaposlenih u svojim entitetima: Nectar, Fructal, Fruktal Mak, Delišes Hani i Heba.

​Svakoga dana se trudimo da živimo naše kompanijske vrednosti i negujemo porodičnu atmosferu i duh domaće kompanije koja brine o svojim zaposlenima.
 Kontakt

Nectar Group

  • Novosadski put 9
  • Bačka Palanka
  • Srbija
  • PIB: 101922265
  • Matični broj: 08666032
  • Broj zaposlenih: 501 - 1000
+38121/630-24-70 (71,72)

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.