Saradnja sa Forumom mladih sa invaliditetom na projektu "Posao po meri"

PepsiCo
Vilena Visnjic
29.07.2024

Zadovoljstvo nam je da objavimo da je naša kompanija pokrenula saradnju sa Forumom mladih sa invaliditetom na projektu ,,Posao po meri". Ova inicijativa ima za cilj ekonomsko osnaživanje osoba sa invaliditetom i promovisanje jednakih mogućnosti zapošljavanja na tržištu rada.

Kako bismo podigli svest i pružili ključnu podršku projektu, Forum je organizovao panel diskusiju u kojoj je učestvovala i naša kompanija. Tokom sesije smo podelili naše motive za pridruživanje inicijativi, istakli prednosti koje smo primetili, ali smo i preneli ključne poruke drugim poslodavcima i osobama sa invaliditetom.

,,Motiv za ulazak u program radne prakse proizašao je iz namere da našu kompaniju učinimo inkluzivnoijom organizacijom koja neguje različitosti i na aktivan način se bori protiv predrasuda, stereotipa, neinformisanosti i potencijalne diskriminacije pojedinih društvenih grupa u našoj zajednici'', izjavila je naša Vilena Višnjić, menadžerka akvizicije talenata.

Ovo označava samo početak našeg puta ka stvaranju inkluzivnog radnog okruženja i radujemo se što ćemo u budućnosti uz vašu podršku doprineti više ovakvim inicijativama.

Ostali blog tekstovi poslodavca