PHOENIX Kompanije
PHOENIX Kompanije

PHOENIX Kompanije

O kompaniji

PHOENIX grupa u Evropi
27 zemalja
više od 36.000 zaposlenih
56.000 klijenata
više od 2.500 sopstvenih apoteka

PHOENIX grupa u Srbiji
Lider u veledrogerijskom poslovanju
PHOENIX Pharma
EL Pharma
INO-PHARM
AU BENU
​AU Livsane
više od 2.000 zaposlenih
više od 370 sopstvenih apoteka
4 distributivna centra


PHOENIX grupa, kompanija sa sedištem u Manhajmu (SR Nemačka), vodeća je evropska kompanija koja pruža jedinstvenu i sveobuhvatnu zdravstvenu uslugu u kompletnom lancu snabdevanja.
Kompanija je veza između proizvođača i pacijenta i ima značajnu ulogu u celom lancu distribucije farmaceutskoh proizvoda. Farmaceutski proizvođači, apoteke, lekari, bolnice, fondovi zdravstvenog osiguranja i pacijenti širom Evrope koriste pogodnosti naših usluga.
Od 2009. godine PHOENIX grupa u Srbiji preko kompanije PHOENIX Pharma obezbeđuje portfolio farmaceutskih usluga u celokupnom lancu farmaceutskog biznisa od proizvođača do pacijenta. Sarađuje sa svim učesnicima u lancu snabdevanja farmaceutskog tržišta Srbije.
U okviru PHOENIX grupe u Srbiji posluju i kompanije PHOENIX Pharma, EL Pharma (Evropa Lek Pharma,d.o.o.) Apotekarska ustanova BENU, Apotekarska ustanova LIVSANE i  INOPHARM d.o.o. 

Šta nudimo?
Iskustvo i stručnost zaposlenih je ono što izdvaja uspešnu kompaniju od drugih. Zbog toga posebnu pažnju posvećujemo ljudskim resursima i njihovoj motivaciji i obrazovanju. Profesionalnost i prilagodljivost osnovne su odlike našeg tima. Verujemo u značaj svakog pojedinca i pružamo mu šansu da sam kreira svoju ulogu u timu.
Trudimo se da budemo inovativni i da, učeći jedni od drugih, odgovorimo rastućim zahtevima tržišta. 
Ukoliko postanete deo našeg tima imaćete priliku da radite u prijatnom i produktivnom radnom okruženju, s velikim mogućnostima napredovanja i usavršavanja. Od Vas kompanija očekuje motivisanost, upornost, istrajnost i poštovanje korporativnih standarda u multinacionalnom okruženju.

Kompanijski brendovi

Kontakt

Adresa

Bore Stankovića 2, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

07517807

PIB

100000266

Broj zaposlenih

251 - 500