Bojan Rajković

Area Manager
Bojan Rajković
BENU timu sam se pridružio kao diplomirani farmaceut, spreman za rad, za učenje novih veština i permanentno usavršavanje kroz obavljanje različitih radnih zadataka. Tokom narednih godina sam se profesionalno dokazivao kao upravnik u nekoliko apoteka različitog tipa. Rezultati u tim apotekama su bili odlični, a kompanija je primetila da posedujem dobre organizacione i menadžerske osobine. Kompanija je uložila u moje dalje usavršavanjei razvijanje znanja iz menadžmenta i liderstva.

Dobio sam šansu da samostalno vodim region od dvadeset apoteka sa preko devedeset zaposlenih. Ova pozicija je bila koliko izazovna, toliko i obavezujuća, u smislu da je trebalo uspaostaviti dobru komunikaciju sa svakim članom tima ponaosob i na taj način saznati kako od njega dobiti maksimalno zalaganje u svakom trenutku. U takvoj situaciji potrebno je da budeve uvek spremni da saslušate i uvažite drugačije mišljenje, ali takođe morate da budete i sigurni u potpunu ispravnost sopstvenih odluka.

Smišljanje strategije poslovanja, prevazilaženje raznih izazova, mnogo sastanaka sa kolegama i kreativnim ljudima uticalo je da budem sve bolji i da steknem preko potrebno iskustvo na novoj poziciji. Sve to dovelo je do ispunjenja profesionalnih želja i sada vodim BENU apoteke na crnogorskom primorju.

Ostala iskustva zaposlenih