PHOENIX Kompanije-logo

PHOENIX Kompanije

PHOENIX Kompanije-bg

O kompaniji

PHOENIX grupa u Evropi
27 zemalja
više od 36.000 zaposlenih
56.000 klijenata
više od 2.500 sopstvenih apoteka

PHOENIX grupa u Srbiji
Lider u veledrogerijskom poslovanju
PHOENIX Pharma
EL Pharma
INO-PHARM
AU BENU
​AU Livsane
više od 2.000 zaposlenih
više od 370 sopstvenih apoteka
4 distributivna centra


PHOENIX grupa, kompanija sa sedištem u Manhajmu (SR Nemačka), vodeća je evropska kompanija koja pruža jedinstvenu i sveobuhvatnu zdravstvenu uslugu u kompletnom lancu snabdevanja.
Kompanija je veza između proizvođača i pacijenta i ima značajnu ulogu u celom lancu distribucije farmaceutskoh proizvoda. Farmaceutski proizvođači, apoteke, lekari, bolnice, fondovi zdravstvenog osiguranja i pacijenti širom Evrope koriste pogodnosti naših usluga.
Od 2009. godine PHOENIX grupa u Srbiji preko kompanije PHOENIX Pharma obezbeđuje portfolio farmaceutskih usluga u celokupnom lancu farmaceutskog biznisa od proizvođača do pacijenta. Sarađuje sa svim učesnicima u lancu snabdevanja farmaceutskog tržišta Srbije.
U okviru PHOENIX grupe u Srbiji posluju i kompanije PHOENIX Pharma, EL Pharma (Evropa Lek Pharma,d.o.o.) Apotekarska ustanova BENU, Apotekarska ustanova LIVSANE i  INOPHARM d.o.o. 

Šta nudimo?
Iskustvo i stručnost zaposlenih je ono što izdvaja uspešnu kompaniju od drugih. Zbog toga posebnu pažnju posvećujemo ljudskim resursima i njihovoj motivaciji i obrazovanju. Profesionalnost i prilagodljivost osnovne su odlike našeg tima. Verujemo u značaj svakog pojedinca i pružamo mu šansu da sam kreira svoju ulogu u timu.
Trudimo se da budemo inovativni i da, učeći jedni od drugih, odgovorimo rastućim zahtevima tržišta. 
Ukoliko postanete deo našeg tima imaćete priliku da radite u prijatnom i produktivnom radnom okruženju, s velikim mogućnostima napredovanja i usavršavanja. Od Vas kompanija očekuje motivisanost, upornost, istrajnost i poštovanje korporativnih standarda u multinacionalnom okruženju.

Beneficije

Proces selekcije

Kompanijski brendovi

Benu-logo

Benu

BENU je vodeći farmaceutski maloprodajni brend u kontinentalnoj Evropi.  Preko 1000 apoteka u 10 zemalja i preko 5000 zaposlenih daju svoj stalni doprinos razvoju kvalitetne zdravstvene usluge, o čemu svedoči i 45 miliona zadovoljnih kupaca širom Evrope. Od januara 2014. godine BENU je prisutan i na tržištu Srbije sa nacionalnom pokrivenošću od 160 apoteka u 40 gradova. BENU apoteke svoje iskustvo i stručnost stavljaju u funkciju promocije preventive i zdravih navika, poboljšanje kvaliteta života i blagostanja društvene zajednice.

El Pharma-logo

El Pharma

Tržište Jugoistočne Evrope koje EL PHARMA pokriva svojim poslovanjem po svojim potencijalima nudi velike mogućnosti svim farmaceutskim kompanijama koje traže nove prostore za plasman svojih proizvoda i usluga. EL PHARMA u punom kapacitetu posluje na tržištima Srbije,Crne Gore, Kosova, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Albanije.
Ono što nas izdvaja na tržištu je veliki broj posvećenih i kompetentnih saradnika koji svakodnevnim radom na terenu opravdavaju reputaciju EL Pharme kao visokoprofesionalne i uređene kompanije koja vlada svim aspektima svog poslovanja.
Sa posebnom pažnjom smo formirali komercijalne timove po svim oblastima iz domena zdravstva, bilo da su u pitanju apoteke ili lekari specijalisti. Aktivnostima naših timova postigli smo svakodnevnu pokrivenost celokupne teritorije regiona i odgovarajućih institucija.
U našem fokusu su državni i privatni lanci apoteka kojima se dnevno bave naši Key account menadžeri.
Registracija lekova i medicinskih sredstava je takođe jedna od usluga koje nudimo našim partnerima. Značajno iskustvo koje posedujemo iz ove oblasti rezultat je višegodišnjeg rada na registraciji velikog broja proizvoda koje smo sa uspehom plasirali na lokalna i tržišta regiona.

Phoenix Pharma-logo

Phoenix Pharma

 

Inopharm-logo

Inopharm

INO-PHARM d.o.o. je kompanija u okviru PHOENIX grupe Srbija. njena osnovna delatnost je uvoz neregistrovanih lekova koji su namenjeni malom broju pacijenata (lekovi za retke bolesti) i lekovima za poznatog pacijenta (npr onkološki pacijenti). Kompanija zapošljava farmaceutske profesionalnce koji prate lek od trenutka kontaktiranja proizvođača, preko porudžbine, uvoza leka i distribucije do bolničke ustanove u kojoj pacijet prima terapiju.

Kontakt

PHOENIX Kompanije

PHOENIX Kompanije

Adresa

Bore Stankovića 2

Beograd, Srbija

Matični broj

07517807

PIB

100000266

Broj zaposlenih

251 - 500

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.