SBB d.o.o.

SBB d.o.o.

Poslovi

O nama

Mi smo najveći operator digitalne i analogne kablovske televizije i širokopojasne internet mreže u Srbiji. Zahvaljujući pružanju najveće brzine interneta, držimo lidersku poziciju u oblasti širokopojasnog interneta. Već 16 godina naš tim je okrenut budućnosti i kontinuirano radi na unapređenju naših usluga kako bismo našim klijentima obezbedili najbolje korisničko iskustvo.
Prema istraživanju zadovoljstva korisnika koje je sprovela kompanija „Ipsos Strategic Marketing“ tokom aprila meseca 2019. godine, korisnici su izabrali SBB kao vodeći brend u poređenju sa ostalim operatorima kada je u pitanju zadovoljstvo TV kanalima i sadržajem, brzinom i stabilnošću internet servisa, kao i fiksnom telefonijom.
Kontinuirano ulaganje naše kompanije, kao i truda i rada svih nas omogućava nam da konstantno pružamo usluge visokog kvaliteta, unapređujemo ih i time povećavamo zadovoljstvo naših korisnika.

Zašto mi?

Razvoj zaposlenih

Da li ste znali da u poslednjih 10 godina broj zaposlenih u SBB-u raste prosečno za 10% svake godine?
Samo od početka ove godine ojačali smo tim za 164 radnika. Od početka godine 89 kolega je napredovalo, dok je još 230 kolega promenilo svoju poziciju horizontalno u organizaciji i time dobilo priliku da nauče neki novi segment našeg poslovanja i svojim prethodnim iskustvom ga obogate.
SBB je u fokus svog poslovanja uvek stavljao ljude. Tehnologija je izuzetno važna, ali ona samo daje dobar temelj. Ljudi su ti koji su nosioci ideja i inovacija, koji mogu da izmaštaju značajne stvari i dovedu do uspeha. Verujemo da srećan zaposleni gradi dobar tim koji daje odlične rezultate i time postiže zadovoljne korisnike. Aktivno ulažemo u naše zaposlene i njihov profesionalni i lični razvoj, pružajući im mnoštvo pogodnosti kao što su obuke, seminari i konferencije koje im omogućavaju da unaprede svoje znanje i veštine.

Beneficije

Zaposleni u našoj kompaniji imaju na raspolaganju

Društvene mreže

Facebook
Molimo vas da osvežite stranicu kako bi se upisani feed pojavio. https://www.facebook.com/mojsbb/
SBB mojsbb 13 Nov 2019, 19:54
@Max_Positivus Zdravo, mogu nam se javiti u nekom od naših Korisničkih servisa ili pozivom na 19900, kao i na… https://t.co/n3XRQMR1Ak
SBB mojsbb 13 Nov 2019, 18:23
[ŽIGOSANI U REKETU - NOVA SEZONA] 🎬 Svakog četvrtka i petka, bilo gde u Srbiji, gledaj nove epizode serije Žigosani… https://t.co/udC8ckgP04
SBB mojsbb 13 Nov 2019, 13:48
@Kalimer98487629 Zdravo još jednom. Od strane nadležne službe je obavljena provera i ustanovljeno je da ovaj kabal… https://t.co/IM1xX1Nr86
SBB mojsbb 13 Nov 2019, 10:47
@Kalimer98487629 Zdravo Kalimero. Prosledili smo nadležnom sektoru zahtev da se obavi provera na terenu. Pozdrav.
SBB mojsbb 12 Nov 2019, 18:01
United Grupa preuzima Vivacom, najvećeg telekomunikacionog operatora u Bugarskoj. https://t.co/POnoguyUyK

Kontakt

SBB d.o.o.

Bulevar Peka Dapčevića 19, Beograd, SRBIJA

hr@sbb.co.rs

www.sbb.rs

Facebook
Twitter