SBB d.o.o.

SBB d.o.o.

Poslovi

Tehničar za održavanje mreže

Beograd, Kruševac, Novi Sad, Šabac

rok 11.11.2020.

Agent u prodajnom mestu

Beograd, Subotica

rok 06.11.2020.

Poreski računovođa

Beograd

rok 06.11.2020.

Edukator

Beograd

rok 06.11.2020.

Brend Ambasador

Beograd, Novi Sad, Vršac

rok 02.11.2020.

O nama

Mi smo najveći operator digitalne i analogne kablovske televizije i širokopojasne internet mreže u Srbiji. Zahvaljujući pružanju najveće brzine interneta, držimo lidersku poziciju u oblasti širokopojasnog interneta. Već 16 godina naš tim je okrenut budućnosti i kontinuirano radi na unapređenju naših usluga kako bismo našim klijentima obezbedili najbolje korisničko iskustvo.
Prema istraživanju zadovoljstva korisnika koje je sprovela kompanija „Ipsos Strategic Marketing“ tokom aprila meseca 2019. godine, korisnici su izabrali SBB kao vodeći brend u poređenju sa ostalim operatorima kada je u pitanju zadovoljstvo TV kanalima i sadržajem, brzinom i stabilnošću internet servisa, kao i fiksnom telefonijom.
Kontinuirano ulaganje naše kompanije, kao i truda i rada svih nas omogućava nam da konstantno pružamo usluge visokog kvaliteta, unapređujemo ih i time povećavamo zadovoljstvo naših korisnika.

Zašto mi?

Razvoj zaposlenih

Da li ste znali da u poslednjih 10 godina broj zaposlenih u SBB-u raste prosečno za 10% svake godine?
Samo od početka ove godine ojačali smo tim za 164 radnika. Od početka godine 89 kolega je napredovalo, dok je još 230 kolega promenilo svoju poziciju horizontalno u organizaciji i time dobilo priliku da nauče neki novi segment našeg poslovanja i svojim prethodnim iskustvom ga obogate.
SBB je u fokus svog poslovanja uvek stavljao ljude. Tehnologija je izuzetno važna, ali ona samo daje dobar temelj. Ljudi su ti koji su nosioci ideja i inovacija, koji mogu da izmaštaju značajne stvari i dovedu do uspeha. Verujemo da srećan zaposleni gradi dobar tim koji daje odlične rezultate i time postiže zadovoljne korisnike. Aktivno ulažemo u naše zaposlene i njihov profesionalni i lični razvoj, pružajući im mnoštvo pogodnosti kao što su obuke, seminari i konferencije koje im omogućavaju da unaprede svoje znanje i veštine.

Beneficije

Zaposleni u našoj kompaniji imaju na raspolaganju

Društvene mreže

Facebook
Molimo vas da osvežite stranicu kako bi se upisani feed pojavio. https://www.facebook.com/mojsbb/
SBB mojsbb 31 Oct 2020, 16:58
@beeroslav Mogu da proverim status naloga, samo bih zamolio za podatke u DM @SBBsupport stranice.
SBB mojsbb 31 Oct 2020, 16:47
@beeroslav Zdravo, Božidar je. Zamoliću da mi u DM proslediš podatke kako bih proverio o čemu se radi. Hvala unapred.
SBB mojsbb 31 Oct 2020, 13:12
@SamMorao13 Zdravo, Milica je. Nadležne službe su obaveštene i intezivno se radi na rešavanju reklamacije, takođe,… https://t.co/epL0fHoLL2
SBB mojsbb 31 Oct 2020, 11:44
@SamMorao13 Urgencija je prosleđena na osnovu reklamacije, koju su kolege otvorile za rešavanje poteškoće. Zamoliće… https://t.co/0m3QcLjpbu
SBB mojsbb 31 Oct 2020, 11:13
@SamMorao13 Zdravo, Milica je. Prosleđena je urgencija nadležnoj službi, kako bi te kolege kontaktirale i rešile po… https://t.co/OwqWCHBVe6

Kontakt

SBB d.o.o.

Bulevar Peka Dapčevića 19, Beograd, SRBIJA

hr@sbb.co.rs

www.sbb.rs

Facebook
Twitter