SBB d.o.o.

SBB d.o.o.

Poslovi

Senior Network Engineer

Beograd

rok 16.12.2020.

Account Manager

Beograd

rok 16.12.2020.

Back Office Manager

Beograd

rok 08.12.2020.

Tehničar za održavanje mreže

Kragujevac, Novi Sad, Šabac

rok 08.12.2020.

Agent prodaje na terenu

više gradova

rok 05.12.2020.

O nama

Mi smo najveći operator digitalne i analogne kablovske televizije i širokopojasne internet mreže u Srbiji. Zahvaljujući pružanju najveće brzine interneta, držimo lidersku poziciju u oblasti širokopojasnog interneta. Već 16 godina naš tim je okrenut budućnosti i kontinuirano radi na unapređenju naših usluga kako bismo našim klijentima obezbedili najbolje korisničko iskustvo.
Prema istraživanju zadovoljstva korisnika koje je sprovela kompanija „Ipsos Strategic Marketing“ tokom aprila meseca 2019. godine, korisnici su izabrali SBB kao vodeći brend u poređenju sa ostalim operatorima kada je u pitanju zadovoljstvo TV kanalima i sadržajem, brzinom i stabilnošću internet servisa, kao i fiksnom telefonijom.
Kontinuirano ulaganje naše kompanije, kao i truda i rada svih nas omogućava nam da konstantno pružamo usluge visokog kvaliteta, unapređujemo ih i time povećavamo zadovoljstvo naših korisnika.

Zašto mi?

Razvoj zaposlenih

Da li ste znali da u poslednjih 10 godina broj zaposlenih u SBB-u raste prosečno za 10% svake godine?
Samo od početka ove godine ojačali smo tim za 164 radnika. Od početka godine 89 kolega je napredovalo, dok je još 230 kolega promenilo svoju poziciju horizontalno u organizaciji i time dobilo priliku da nauče neki novi segment našeg poslovanja i svojim prethodnim iskustvom ga obogate.
SBB je u fokus svog poslovanja uvek stavljao ljude. Tehnologija je izuzetno važna, ali ona samo daje dobar temelj. Ljudi su ti koji su nosioci ideja i inovacija, koji mogu da izmaštaju značajne stvari i dovedu do uspeha. Verujemo da srećan zaposleni gradi dobar tim koji daje odlične rezultate i time postiže zadovoljne korisnike. Aktivno ulažemo u naše zaposlene i njihov profesionalni i lični razvoj, pružajući im mnoštvo pogodnosti kao što su obuke, seminari i konferencije koje im omogućavaju da unaprede svoje znanje i veštine.

Beneficije

Zaposleni u našoj kompaniji imaju na raspolaganju

Društvene mreže

Facebook
Molimo vas da osvežite stranicu kako bi se upisani feed pojavio. https://www.facebook.com/mojsbb/
SBB mojsbb 02 Dec 2020, 10:56
@JiggyZ_ Zdravo, Boban je. Nije evidentiran prekid po adresi ugovora iz ranije prepiske. Zamoliću te da mi prosledi… https://t.co/WKAgvdVwWd
SBB mojsbb 30 Nov 2020, 11:56
@NMrzim Zdravo, Božidar je. Radi se o Phishing-u za koji smo postavili obaveštenje na našoj web stranici i ne savet… https://t.co/y1BvxoTSfQ
SBB mojsbb 29 Nov 2020, 19:22
@Jocika82 Zdravo Jovana, Maja je. Pošalji nam broj ugovora u DM naloga @SBBsupport, da proverimo o čemu se radi
SBB mojsbb 29 Nov 2020, 13:16
@masaestes Nema na čemu 🙂
SBB mojsbb 29 Nov 2020, 13:15
@masaestes Zdravo, Božidar je. D3 platforma je ograničena tehnički u odnosu na EON, te nemaju svi kanali mogućnost… https://t.co/9cCtjeDjfb

Kontakt

SBB d.o.o.

Bulevar Peka Dapčevića 19, Beograd, SRBIJA

hr@sbb.co.rs

www.sbb.rs

Facebook
Twitter