SBB d.o.o.

SBB d.o.o.

Poslovi

Campaign Manager

Beograd

rok 17.06.2020.

Promoter SBB usluga

Beograd, Niš, Novi Sad, Vrbas

rok 16.06.2020.

Agent u Kontakt Centru

Beograd

rok 11.06.2020.

Agent prodaje na terenu

Bor, Čačak, Kikinda, Knjaževac, Kruševac, Leskovac, Novi Pazar, Požarevac, Užice, Valjevo, Vršac, Zrenjanin

rok 11.06.2020.

Operater u magacinu

Beograd

rok 11.06.2020.

Tehničar za održavanje kablovske mreže

Šabac, Užice

rok 10.06.2020.

Koordinator IT projekata

Beograd

rok 05.06.2020.

O nama

Mi smo najveći operator digitalne i analogne kablovske televizije i širokopojasne internet mreže u Srbiji. Zahvaljujući pružanju najveće brzine interneta, držimo lidersku poziciju u oblasti širokopojasnog interneta. Već 16 godina naš tim je okrenut budućnosti i kontinuirano radi na unapređenju naših usluga kako bismo našim klijentima obezbedili najbolje korisničko iskustvo.
Prema istraživanju zadovoljstva korisnika koje je sprovela kompanija „Ipsos Strategic Marketing“ tokom aprila meseca 2019. godine, korisnici su izabrali SBB kao vodeći brend u poređenju sa ostalim operatorima kada je u pitanju zadovoljstvo TV kanalima i sadržajem, brzinom i stabilnošću internet servisa, kao i fiksnom telefonijom.
Kontinuirano ulaganje naše kompanije, kao i truda i rada svih nas omogućava nam da konstantno pružamo usluge visokog kvaliteta, unapređujemo ih i time povećavamo zadovoljstvo naših korisnika.

Zašto mi?

Razvoj zaposlenih

Da li ste znali da u poslednjih 10 godina broj zaposlenih u SBB-u raste prosečno za 10% svake godine?
Samo od početka ove godine ojačali smo tim za 164 radnika. Od početka godine 89 kolega je napredovalo, dok je još 230 kolega promenilo svoju poziciju horizontalno u organizaciji i time dobilo priliku da nauče neki novi segment našeg poslovanja i svojim prethodnim iskustvom ga obogate.
SBB je u fokus svog poslovanja uvek stavljao ljude. Tehnologija je izuzetno važna, ali ona samo daje dobar temelj. Ljudi su ti koji su nosioci ideja i inovacija, koji mogu da izmaštaju značajne stvari i dovedu do uspeha. Verujemo da srećan zaposleni gradi dobar tim koji daje odlične rezultate i time postiže zadovoljne korisnike. Aktivno ulažemo u naše zaposlene i njihov profesionalni i lični razvoj, pružajući im mnoštvo pogodnosti kao što su obuke, seminari i konferencije koje im omogućavaju da unaprede svoje znanje i veštine.

Beneficije

Zaposleni u našoj kompaniji imaju na raspolaganju

Društvene mreže

Facebook
Molimo vas da osvežite stranicu kako bi se upisani feed pojavio. https://www.facebook.com/mojsbb/
SBB mojsbb 03 Jun 2020, 14:20
🆕TVOJ PROFIL, TVOJ SADRŽAJ!📺 Od sada možeš da imaš svoj EON profil! Napravi ga i uživaj u sadržaju koji najviše vol… https://t.co/ndJnf4wP3g
SBB mojsbb 03 Jun 2020, 08:40
@cacanin4 Zdravo. Javi nam se u DM SBBsupport naloga sa brojem ugovora i proverićemo o čemu se radi.
SBB mojsbb 02 Jun 2020, 19:14
@BusPuklaBum Nema na čemu 🙂
SBB mojsbb 02 Jun 2020, 19:12
@BusPuklaBum Zdravo, Božidar je. Ukoliko misliš na EON platformu, trebalo bi da je tvoja lista kanala dostupna na p… https://t.co/T5szUGrSQB
SBB mojsbb 02 Jun 2020, 17:42
STIGAO JE EON KIDS!👦👧Carstvo crtaća, filmova i serija za vašu decu! 🐧🐻🐷 Napravite profil vašim mališanima i pustite… https://t.co/IGvAETcW6A

Kontakt

SBB d.o.o.

Bulevar Peka Dapčevića 19, Beograd, SRBIJA

hr@sbb.co.rs

www.sbb.rs

Facebook
Twitter