SR Technics Services d.o.o.

SR Technics Services d.o.o.

Poslovi

Application Expert HR

Beograd

rok 20.06.2020.

O nama

Ko smo mi?

SR Technics pruža usluge održavanja, popravke i remonta aviona, motora i avio komponenata (MRO) i sarađuje sa preko 500 avio kompanija, avio lizing kompanija i proizvođača originalne avionske opreme. Sedište kompanije je u Cirihu, Švajcarska. Više od 80 godina, SR Technics pruža izuzetan kvalitet usluga i efikasna tehnička rešenja, zbog čega smo vodeća globalna kompanija u ovom sektoru avio idustrije. Verujući u moć  umrežavanja i sinergije, SR Technics gradi dugoročna partnerstva sa raznovrsnom globalnom korisničkom bazom, uključujući velike i low-cost avio prevoznike, avio lizing kompanije i proizvođače originalne avio opreme. 
 
U okviru širenja svoje globalne mreže, tokom 2015. godine kompanija SR Technics je započela poslovanje na tržištu Srbije, pod nazivom SR Technics Services. Naša kancelarija se nalazi u Beogradu, u savremeno opremljenom poslovnom prostoru u okviru kompleksa Airport City. Želimo da u Srbiji okupimo vrhunski  profesionalni tim koji će, vođen strašću ka sticanju novih znanja i u duhu timskog rada, unaprediti nivo efikasnosti i standardizacije naših poslovnih procesa.
 
Šta nudimo?
 
SR Technics nudi kompletna rešenja za avio prevoznike, preuzimajući tehničko rukovodstvo i tehničke operacije za celokupne flote svojih korisnika. Kao jedna od vodećih nezavisnih kompanija u svetu za pružanje usluga ovog tipa, sarađujemo sa najvećim globalnim proizvođačima avio letelica, kao što su Airbus i Boeing.
 
SR Technics Services u Srbiji  pruža administrativne, finansijske, kao i usluge tehničke podrške, sa ciljem da podrži dalji rast kompanije na globalnom nivou u svim poslovnim segmentima. Zahvaljujući visokom stepenu stručnosti i posvećenom radu svakog našeg zaposlenog, verujemo da ćemo opravdati kvalitet po kojem smo prepoznatljivi širom sveta. Želimo da Srbija predstavlja primer za ugled unutar naše Grupe, kao i da osnažimo povezanost kompanije SR Technics sa vodećim avio prevoznicima u regionu. 
 
Zašto baš mi?

SR Technics Services je kompanija koja veoma dinamično razvija svoje poslovanje. Vođeni tom idejom, imamo cilj da preusmerimo veliki deo poslovnih procesa u Srbiju i time pružimo šansu za snažniji razvoj ovog tržišta. U ovom trenutku, naš tim čini preko 350 ljudi, a očekujemo da taj broj bude veći u narednom periodu.
Kao deo velike multinacionalne kompanije, imamo mogućnost da pratimo svetske inovacije, napredujemo i usavršavamo se, uz veliku dozu pozitivne energije koju prenosimo u našu svakodnevicu. Veoma pažljivo biramo nove kolege, jer želimo da oformimo snažan tim koji će negovati duh zajedništva i strast koju delimo kako u poslu, tako i u životu.

Naši zaposleni

Stanko Dukić
Član IT tima rotirajućih komponenti

Pridružio sam se kompaniji SR Technics Services krajem 2015. godine, od kada i vodim svoj tim koji pruža SAP usluge upravljanja informacionim sistemima i bavi se rešavanjem problema koji mogu nastati tokom procesa održavanja letelica. Ono što me je najviše zainteresovalo da se priključim kompaniji jeste duga tradicija koju SR Technics poseduje u održavanju i pružanju usluga tehničke podrške u avio sektoru. Inače, po struci sam avio inženjer i više od svega volim da se bavim avionima, ali sa druge strane za mene predstavlja veliki izazov da svakodnevno unapređujem  SAP okruženje u kompaniji koja se veoma brzo razvija na našem tržištu.
Dinamika koju diktira avio industrija, u kombinaciji sa vrhunskim profesionalizmom i sjajnim rezultatima kompanije SR Technics širom sveta, čini najatraktivniji i najdinamičniji deo našeg posla. SR Technics nam daje mogućnost da se usavršavamo, stičemo nova iskustva i postanemo pravi eksperti u oblasti informacionih tehnologija. Kompanija nam pruža odlične uslove za rad i omogućava nam da se neprestano usavršavamo i postižemo sve bolje rezultate.
Najveća vrednost tima u beogradskoj kancelariji SR Technics leži u izuzetnoj motivaciji, energiji i pozitivnoj atmosferi. Zaista imamo odličnu komunikaciju unutar tima, kao i jasno izraženu želju da pronađemo najbolje rešenje za svaki problem.

Irena Kavaja 
Član tima za računovodstvo

U kompaniji SR Technics radim od maja 2015. godine, u odeljenju računovodstva. Prevashodno se bavim nadzorom bilansa i pružanjem usluga bukinga za SR Technics, ali moja svakodnevna zaduženja obuhvataju i vršenje bankovnih transakcija, regulisanje putnih troškova, komunikaciju sa klijentima i drugo. Naravno, vrsta posla kojim se bavim podrazumeva da na vreme ispunjavam zadate rokove, naročito u periodu krajem meseca.   
Drago mi je što sam dobila šansu da budem deo prestižne međunarodne kompanije SR Technics koja zapošljava više od 3000 ljudi širom sveta. Naš tim u Srbiji u ovom trenutku ima više od 180 zaposlenih i ubrzano rastemo. Odeljenje računovodstva u kome ja radim predstavlja važnu kariku u procesima rada koji započinju u aerodromskim hangarima i zatim prelaze dug put do odluka koje donosi top menadžment. Zahvaljujući svom poslu, imam priliku da upoznajem različite radne procese, ali i da slušam o mnogim lepim mestima širom sveta, zbog čega se moja lista želja za putovanja proširuje svakog dana.
Kancelariju SR Technics u Beogradu čini mlad tim koji je spreman da novim kolegama prenosi znanje, veštine i energiju, kako bismo zajedno doprineli rastu kompanije

Aleksandar Čolakov 
Account Manager

Nakon više godina provedenih na poziciji inženjera avionskih komponenti, gde sam bio zadužen za komponente instalirane na različitim sistemima aviona, 2018. sam postao Account Manager za dva naša klijenta. Moj glavni zadatak je da vodim računa o profitabilnosti dogovorenih usluga postojećeg ugovora izmedju klijenta i SR Technicsa. A pošto je veoma važno da klijent oseti nasu posvećenost i odgovornost prema poslu, na različite načine održavamo i negujemo odnos sa klijentima koji se temelji na uzajamnom poverenju.
Verujem da sam dobio sjajnu priliku zaposlenjem u kompaniji SR Technics jer je ovo međunarodno priznat brend u avio industriji koji nudi dinamično radno okruženje i spoj različitih kultura. Avijacija je moja velika strast i veoma sam srećan što mogu da ostvarim karijeru upravo u kompaniji koja iza sebe ima više od 80 godina izuzetnih rezultata u pružanju tehničkih usluga održavanja, popravke i remonta aviona, motora i avio komponenata širom sveta, a od skoro razvija poslovanje i u Srbiji.
Najveće bogatstvo kompanije SR Technics u Beogradu svakako predstavljaju ljudi. Negujemo drugarsku atmosferu, razvijajući ne samo timski duh već i prava, dugoročna prijateljstva.

Beneficije

Zaposleni u našoj kompaniji imaju na raspolaganju

Video

Društvene mreže

Facebook
Molimo vas da osvežite stranicu kako bi se upisani feed pojavio. https://www.facebook.com/SRTechnicsGroup/
SR Technics SRTechnics 06 Apr 2020, 13:08
The #coronavirus pandemic has certainly changed a lot, and the below sight has become a rare one. One thing that ha… https://t.co/Ek35cpvOYK
SR Technics SRTechnics 27 Mar 2020, 11:21
Due to the #coronavirus pandemic, the below sight has become a rare one. But we remain positive, thanks to the 3,00… https://t.co/KnTd5yjWs0
SR Technics SRTechnics 08 Mar 2020, 10:52
A very happy and safe International Women’s Day to all the mothers, sisters, wives, daughters, girlfriends and the… https://t.co/ocHpbfz4Dz
SR Technics SRTechnics 20 Feb 2020, 10:34
Anyone heading to Nashville, USA? The 121st #IATP Conference in Nashville, USA from February 29 to March 4, 2020 i… https://t.co/Gbjsuxf6K9
SR Technics SRTechnics 14 Feb 2020, 10:01
Thank you, everyone! This has been another great #SingaporeAirshow2020. See you all very soon at #AIX in Hamburg an… https://t.co/KFqSCHkz4c

Kontakt

SR Technics Services d.o.o.

Omladinskih brigada 90G, Beograd, SRBIJA

recruitment-serbia@srtechnics.com

http://www.srtechnics.com/ 

Facebook
Twitter