SR Technics Services d.o.o.-logo

SR Technics Services d.o.o.

SR Technics Services d.o.o.-bg

O kompaniji

Ko smo mi?

SR Technics pruža usluge održavanja, popravke i remonta aviona, motora i avio komponenata (MRO) i sarađuje sa preko 500 avio kompanija, avio lizing kompanija i proizvođača originalne avionske opreme. Sedište kompanije je u Cirihu, Švajcarska. Više od 80 godina, SR Technics pruža izuzetan kvalitet usluga i efikasna tehnička rešenja, zbog čega smo vodeća globalna kompanija u ovom sektoru avio idustrije. Verujući u moć  umrežavanja i sinergije, SR Technics gradi dugoročna partnerstva sa raznovrsnom globalnom korisničkom bazom, uključujući velike i low-cost avio prevoznike, avio lizing kompanije i proizvođače originalne avio opreme. 
 
U okviru širenja svoje globalne mreže, tokom 2015. godine kompanija SR Technics je započela poslovanje na tržištu Srbije, pod nazivom SR Technics Services. Naša kancelarija se nalazi u Beogradu, u savremeno opremljenom poslovnom prostoru u okviru kompleksa Airport City. Želimo da u Srbiji okupimo vrhunski  profesionalni tim koji će, vođen strašću ka sticanju novih znanja i u duhu timskog rada, unaprediti nivo efikasnosti i standardizacije naših poslovnih procesa.
 
Šta nudimo?
 
SR Technics nudi kompletna rešenja za avio prevoznike, preuzimajući tehničko rukovodstvo i tehničke operacije za celokupne flote svojih korisnika. Kao jedna od vodećih nezavisnih kompanija u svetu za pružanje usluga ovog tipa, sarađujemo sa najvećim globalnim proizvođačima avio letelica, kao što su Airbus i Boeing.
 
SR Technics Services u Srbiji  pruža administrativne, finansijske, kao i usluge tehničke podrške, sa ciljem da podrži dalji rast kompanije na globalnom nivou u svim poslovnim segmentima. Zahvaljujući visokom stepenu stručnosti i posvećenom radu svakog našeg zaposlenog, verujemo da ćemo opravdati kvalitet po kojem smo prepoznatljivi širom sveta. Želimo da Srbija predstavlja primer za ugled unutar naše Grupe, kao i da osnažimo povezanost kompanije SR Technics sa vodećim avio prevoznicima u regionu. 
 
Zašto baš mi?

SR Technics Services je kompanija koja veoma dinamično razvija svoje poslovanje. Vođeni tom idejom, imamo cilj da preusmerimo veliki deo poslovnih procesa u Srbiju i time pružimo šansu za snažniji razvoj ovog tržišta. U ovom trenutku, naš tim čini preko 350 ljudi, a očekujemo da taj broj bude veći u narednom periodu.
Kao deo velike multinacionalne kompanije, imamo mogućnost da pratimo svetske inovacije, napredujemo i usavršavamo se, uz veliku dozu pozitivne energije koju prenosimo u našu svakodnevicu. Veoma pažljivo biramo nove kolege, jer želimo da oformimo snažan tim koji će negovati duh zajedništva i strast koju delimo kako u poslu, tako i u životu.

Beneficije

Edukacija, profesionalni razvoj

Obuke, konferencije

Dobrovoljno zdravstveno osiguranje

Proces selekcije

SR Technics želi da u Srbiji okupi vrhunski  profesionalni tim koji će, vođen strašću ka sticanju novih znanja i u duhu timskog rada, unaprediti nivo efikasnosti i standardizacije naših poslovnih procesa. Želimo da Srbija predstavlja primer za ugled unutar naše Grupe, kao i da osnažimo povezanost kompanije SR Technics sa vodećim avio prevoznicima u regionu. U ovom trenutku, naš tim u Srbiji čini oko 350 zaposlenih.

Pažljivo biramo nove članove tima koji će zajedno sa nama negovati duh zajedništva i strast koju delimo kako u poslu, tako i u životu.

Kompanijski brendovi

Vesti i Blog

Kontakt

SR Technics Services d.o.o.

SR Technics Services d.o.o.

Društvene mreže

Adresa

Omladinskih brigada 90G

Beograd, Srbija

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.