Telenor d.o.o.-logo

Telenor d.o.o.

Telenor d.o.o.-bg

O kompaniji

Telenor Srbija deo je PPF grupe i na tržištu mobilne telefonije prisutan je od 2006. godine. Za to vreme, razvio se kao inovativna i uspešna kompanija sa vrhunskim, premium brendom koji se ističe na tržištu. Kao lider u zadovoljstvu korisnika, ima bogatu ponudu digitalnih usluga, telefona i dodataka na preko 140 prodajnih mesta u celoj zemlji. Prema priznanju Umlaut, Telenor je najbolja mreža u Srbiji koja pokriva celokupno stanovništvo 4G signalom, dok 4G signal pokriva više od 450 gradova. Kompanija je razvila prvu 5G baznu stanicu u Srbiji u Naučno-tehnološkom parku u Beogradu i stvorila okruženje koje sve zainteresovane, domaće i strane kompanije, startapi i studenti Tehničkih fakulteta koriste za razvoj i testiranje proizvoda na tehnologiji budućnosti.

Kao generalni sponzor Atletskog saveza Srbije, Telenor Srbija pruža podršku razvoju sporta u zemlji, posebno među decom.
Ambicija kompanije je da se konstantno usavršava i održi na poziciji lidera na tržištu, koji inspiriše druge na odgovorno poslovanje.

Priznanja

VRH poslodavac 2020 - top 20

VRH poslodavac 2020 - top 20

Beneficije

Hrana i piće

Kafe i snack aparati, popusti za zaposlene u restoranima u blizini naše zgrade

Wellness

SPA programi i masaže u Akademiji Kočović, fizikalna terapija

Kompanijski popusti

Telenor Family beneficirani tarifni paket za zaposlene i njihove članove porodice, specijalne ponude u Mobi banci

Zabavni sadržaj

Zone predviđene za relaksaciju i zabavu sa video igrama

Edukacija, profesionalni razvoj

LinkedIn Learning, interne obuke i treninzi, razvojni plan i redovni feedback menadžera

Obuke, konferencije

IT Dev Talks, stručne obuke i plaćeni odlasci na konferencije

Porodica i roditeljstvo

Slobodni dan za roditelje đaka prvaka, novogodišnji paketići

Obezbeđena oprema za rad

Službeni laptop i telefon sa neograničenim internetom u domaćem saobraćaju i 3GB interneta u romingu

Proces selekcije

Proces selekcije prilagođavamo potrebama kompanije i pozicije, ali mnogo zavisi i od samih kandidata. Najčešće se sastoji od testa/provere znanja iz konkretne oblasti koja je u vezi sa pozicijom, jednog do dva intervjua, i provere referenci. Trudimo se da, pored HR-a, sve kolege koje učestvuju u odluci budu prisutne na prvom intervjuu, kako bismo uštedeli vreme kandidatima i bili efikasniji.

Poštujemo tvoje vreme i trud koji ulažeš u proces selekcije, tako da ćeš pri svakom susretu sa HR-om dobiti jasne informacije o daljim koracima selekcije, sa okvirnim vremenskim rokom.

Kako da se pripremiš za intervju?

Kreni od oglasa koji te je zainteresovao.

Pažljivo pročitaj opis posla i pokušaj da ga dovedeš u vezu sa svojim iskustvom, znanjem i motivacijom. Pripremi pitanja koja su za tebe relevantna. Budi opušten/a i otvoren/a.

Naš zadatak u procesu selekcije je da ti omogućimo i olakšamo da se iskažeš najbolje od sebe. Tada smo uradili dobar posao!

Vrsta selekcije

Intervju

test

Trajanje selekcije

30dana

Krugovi selekcije

2kruga

Kompanijski brendovi

Kontakt

Telenor d.o.o.

Telenor d.o.o.

Društvene mreže

Adresa

Omladinskih brigada 90 11070, Novi Beograd

Beograd, Beograd

Srbija

Matični broj

20147229

PIB

104318304

Broj zaposlenih

> 1000

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.