Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Telenor d.o.o.

Telenor d.o.o. logo
Omladinskih brigada 90 | 11070, Novi Beograd
Beograd
SRBIJA
063/9000
> 1000
104318304
20147229

Telenor d.o.o.


Telenor d.o.o, deo internacionalne investicione kompanije, PPF grupe, posluje na tržištu Srbije duže od 12 godina. Telenor je u Srbiji tržišni lider po prihodima i pokriva više od 94% stanovništva 4G mrežom. Telenor je na srpsko tržište ušao 2006. godine akvizicijom kompanije Mobi 063. Od 31. jula 2018. godine, Telenor u Srbiji deo je PPF grupe koja poseduje punu kontrolu nad operacijama Telenora u centralnoj i istočnoj Evropi, tačnije u Mađarskoj, Bugarskoj, Crnoj Gori i Srbiji.

PPF grupa ulaže u različite sektore poput bankarstva, finansijskih usluga, telekomunikacija, mašinstva, biotehnologija, osiguranja, nekretnina i poljoprivrede. Prisutna je na tržištima u 23 zemlje na tri kontinenta, širom Evrope, Amerike i Azije. PPF grupa raspolaže imovinom u vrednosti od skoro 45 milijardi evra i zapošljava više od 157 000 ljudi globalno (na dan 31. decembra 2018. godine).

Proces regrutacije i selekcije poslodavca


Proces selekcije se obično sastoji iz upitnika, kojim se ispituju relevantne kompetencije za poziciju, i do dva kruga razgovora. Pri svakom susretu sa predstavnicima našh Ljudskih resursa dobićete informacije o daljim krugovima u konkretnoj selekciji, sa okvirnim vremenskim rokom za dalje korake.

Kako da se pripremite za intervju?

Krenite od oglasa koji vas je zainteresovao.

Pažljivo pročitajte opis posla koji se odnosi na poziciju i pokušajte da ga dovedete u vezu sa iskustvom, znanjem i motivacijom koju imate. Pripremite pitanja koja su za vas relevatna. Budite relaksirani i otvoreni.

Naš zadatak u procesu selekcije je da vam omogućimo i olakšamo da iskažete najbolje od sebe. Tada smo uradili dobar posao!

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.