Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Univerexport

Univerexport logo
Sentandrejski put 165, 21000 Novi Sad
Novi Sad
SRBIJA
+381(21) 4870200 - centrala
> 1000
101692669
08207259

Univerexport


Univerexport je vodeći domaći maloprodajni lanac na teritoriji Srbije. U proteklih 25 godina stvoreno je prepoznatljivo ime, koje se vezuje za kvalitetnu uslugu, širok asortiman i uvek pristupačne cene. Sa ciljem da najbolji proizvodi i najpovoljnije cene, iz domaće i inostrane ponude, neprekidno budu dostupni svakom kupcu razvijena je prodajna mreža koja danas, kao grupacija Univerexport, prelazi broj od 120 maloprodajnih objekata.
Univerexport, sa svojim zavisnim preduzećima, ima preko 2500 zaposlenih, koji aktivno učestvuju u unapređenju procesa poslovanja.
Stalne investicije u razvoj, kako prodajne mreže, logistike, tako i komunikacije sa kupcima, omogućuju brzo i efikasno ispunjavanje zahteva savremenog potrošača.
Sa ciljem da širok asortiman proizvoda bude dostupan svakom kupcu, Univerexport je svoju delatnost razgranao kroz veliku prodajnu mrežu i prodajne objekte koji su prepoznatljivi po kvalitetnoj usluzi i uvek pristupačnim cenama.

 

LIČNA PROIZVODNJA

Univerexport se zalaže za ispunjenje potreba svojih potrošača i zato su još od 1995. godine pokrenuti pogoni lične proizvodnje. Univerexport danas, u okviru lične proizvodnje ima pogon pekare, pogon za proizvodnju testenina, pogon za proizvodnju sladoleda, kao i organsku proizvodnju sa sopstvenog poljoprivrednog gazdinstva u Liparu.

 

MISIJA

Misija Univerexport-a je da obezbedi maksimalno zadovoljenje potreba potrošača kvalitetom usluga, asortimana i cena, a kroz motivacione uslove rada i usavršavanje da postigne zadovoljstvo i lojalnost zaposlenih, kao i da uspostavi dugoročne uspešne odnose sa poslovnim partnerima.

 

VREDNOSTI

OBEZBEĐENJE EKONOMSKOG I KOMERCIJALNOG PROGRESA

 - Omogućiti (obezbediti) kupcima najbolje proizvodi po najpovoljnijim cenama.
- Obezbediti unapređenje odnosa sa dobavljačima i partnerima, kroz konstantno ulaganje u nove tehnologije.
- Obezbediti unapređenje saradnje sa dobavljačima investirajući u dugoročnost odnosa.

OBEZBEĐENJE SOCIJALNOG PROGRESA

- Obezbediti zaposlenima mogućnost za razvoj i spoznaju ličnih potencijala, kroz stvaranje klime poverenja i motivacije za rad.
- Omogućiti lokalnim i državnim vlastima konkretnim obavezivanjem na odgovornost - da će se kompanija ponašati kao ekonomski odgovoran građanin u zajednici.

ZAŠTITA ŽIVOTNE SREDINE

- Da se ojača odgovornost prema životnoj sredini kroz unapređenje ambalaže dizajna naših proizvoda.
- Da se logistički podrži i ojača razvoj odgovornosti prema životnoj sredini.
- Da se maksimalno smanji negativan uticaj na životnu sredinu, kao posledica građenja i formiranja naših novih prodajnih mesta.

BRIGA O ŽIVOTNOJ SREDINI

Kompanija Univerexport poslovnu politiku usmerila je u pravcu zaštite životne sredine. Lična proizvodnja Univerexport-a kroz svoju proizvodnu paletu nudi izvorno prirodne sirovine i zdrav način proizvodnje. Kompanijska politika zaštite životne sredine podrazumeva razvijen projekat sortiranja otpada i čini podršku procesu reciklaže.

 

Šta nudimo našim zaposlenima?


BRIGA O ZAPOSLENIMA

Sa preko 2500 zaposlenih, Univerexport grupa predstavlja jednu od vodećih kompanija u zapošljavanju i razvoju socijalnog programa. Obuka, podrška i negovanje lojalnosti zaposlenih, svakako su karakteristike koje se Univerexport trudi da neguje i razvija, jer zaposleni predstavljaju najvažniju sponu sa našim potrošačima.
Univerexport nudi preko 30 vrsta poslova i mogućnost zaposlenja raznih profila: ne samo fakultetskih, već i za ljude bez visokog stručnog obrazovanja, kojima se obezbeđuje stručna i edukativna obuka, kao i treninzi za posao.

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.