Univerexport

Univerexport

Poslovi

O nama

Univerexport je osnovan 1990. godine kao mala porodična firma sa četiri zaposlena, sa orijentacijom na trgovinu, kao osnovnu delatnost.
Danas je grupacija Univerexport najveći domaći maloprodajni lanac sa preko 150 maloprodajnih objekata, 2500 zaposlenih, preko 600 artikala robne marke, ličnom proizvodnjom, omiljenim potrošačkim online servisom za naručivanje eLAKOLIJE sa besplatnom dostavom robe, svojom domaćom farmom Bačka, kao i prepoznatljivom kvalitetnom uslugom i pristupačnim cenama.

Za 29 godina rada kompanija Univerexport je:

Ponosna na sopstvene proizvodne pogone: Na samim počecima bili su to mali proizvodni pogoni, a danas ozbiljne proizvodnje testenina, peciva i sladoleda.
Ponosna na mesnu industriju: Meso sa domaće farme, koje se ne uvozi i ne zamrzava, i kao sveže stiže do radnji za 48 sati, samo je mali deo onoga što čini mesnu industiju Bačka omiljenim brendom potrošača.
Ponosna na organsku proizvodnju: Organski proizvedena hrana u skladu sa prirodom važan je deo koncepta Univerexport-a po kome je zdravlje na prvom mestu životnih prioriteta. Organski proizvodi stižu sa sopstvenog poljoprivrednog gazdinstva u Liparu i Univerexport je lider takvih proizvoda na tržištu.
Ponosna na svoje zaposlene: Kompanija Univerexport je rasla i napredovala zajedno sa svojim zaposlenima, čiji se broj od samih početaka do danas povećao nekoliko stotina puta. I pored toga, principi negovanja porodičnih vrednosti su ostali nepromenjeni i danas. Tajna uspeha kompanije zasnovana je na sposobnostima i kompetencijama zaposlenih, koji će uvek činiti najvredniji intelektualni kapital Univerexporta – Naše najbolje.

Više od 100.000 potrošača svakog dana uđe kroz vrata maloprodajnih objekata Univerexport-a, kompanije kojoj je kvalitet onoga što potrošač kupuje uvek na prvom mestu.
Univerexport objekti nude široki asortiman u okviru koga se vodi računa i o grupama proizvoda pogodnim za dijabetičare, bezglutenskim namirnicama, kao i asortimanu organskih proizvoda. Domaći artikli imaju najveću zastupljenost u asortimanu, koja u nekim robnim grupama prelazi i 80%.

Univerexport, nakon 29 godina poslovanja i dalje:
Brine o svakom potrošaču
Uvodi novine u poslovanje
Zadovoljava potrebe svakog potrošača širokim asortimanom robe
Ima proizvode sa najboljim odnosom cene i kvaliteta
Stalno investira u razvoj prodajne mreže, lokalne zajednice i zaposlenosti 

Grupa Univerexport, zajedno sa zavisnim pravnim licima, ima preko 150 maloprodajnih objekata u razgranatoj prodajnoj mreži širom Vojvodine i u Beogradu, koja se kontinuirano širi i dolazi u sva veća i manja opštinska mesta.
 

Beneficije

Zaposleni u našoj kompaniji imaju na raspolaganju

Društvene mreže

Facebook
Molimo vas da osvežite stranicu kako bi se upisani feed pojavio. https://www.facebook.com/Univerexport/?ref=bookmarks
Univerexport univerexport 31 Mar 2020, 10:27
@GdjaHansman @OgiEvropa Koliko god da povećamo broj mogućih termina, angažujemo dodatni broj ljudi i trudimo se da… https://t.co/93VEyzT6aD
Univerexport univerexport 31 Mar 2020, 10:14
@GdjaHansman @OgiEvropa Pozdrav, ukoliko pokušavate da dobijete termin, molimo vas da budete uporni i brzi, jer sv… https://t.co/igejL04iRz
Univerexport univerexport 31 Mar 2020, 09:59
@OgiEvropa @GdjaHansman Pozdrav, žao nam je što ne uspevate. Trenutno nije moguće poručiti proizvode na drugi način… https://t.co/9uwGnUPTvX
Univerexport univerexport 29 Mar 2020, 10:59
@1zverko @BizNetSrbija Ne kažemo da je savršen sistem, ali nisu ni okolnosti. Koliko na elakolije, isto toliko imam… https://t.co/VA4mskeE9e
Univerexport univerexport 29 Mar 2020, 10:50
@AntunEttore Kolege imaju jasna uputstva kako se na beloj liniji koristi i održava prostor. Ovo ne bi trebalo da se… https://t.co/YLla1dVZqk

Kontakt

Univerexport

Sentandrejski put 165, 21000 Novi Sad, Novi Sad, SRBIJA

ljudski.resursi@univerexport.rs

www.univerexport.rs

Facebook
Twitter