Milica

Prodavac
Milica

Radim u Univerexportu već šest i po godina, započevši karijeru sa samo 19 godina. Počela sam kao prodavac na odeljenju voća i povrća, kasnije postala kasir, a zatim i šef kasira. Nakon toga, bila sam zamenik poslovođe u drugom objektu. Posle izvesnog perioda dobila sam priliku i da napredujem na poziciju poslovođe. Međutim nisam se osećala ispunjeno na poziciiji poslovođe, zato se vrlo brzo vraćam na poziciju zamenika. Trenutno sam na svoj zahtev kasir prodavac u drugom objektu, što mi trenutno najviše odgovara iz privatnih razloga. 

Moj najveći uspeh? Postala sam zamenik sa samo 23 godine. Rad u Univerexportu nosi mnoge izazove, posebno na pozicijama kao što su poslovođa i zamenik. Organizacija smena i akcija sa nedostatkom ljudi može biti izazovna, ali istovremeno i prilika za učenje i rast. Takođe, izazov je stvoriti i održati složan tim, prihvatiti različitosti među zaposlenima i uskladiti ih sve sa različitim manama i vrlinama, što doprinosi raznolikosti i dinamici na poslu.

Moj trenutni angažman ima posebno značenje za mene. Ovde sam prvenstveno zbog divnog kolektiva i našeg šefa. Provela sam vreme u ovom objektu ranije, i bila sam sigurna da ću se ovde osećati srećno i ispunjeno.

Kada dolazim na posao, znam da me neće mučiti glavobolje ili stres. Osećam se kao deo tima u kojem vlada pozitivna atmosfera, i uvek mogu da računam na pomoć kolega, bez obzira na to na kom odeljenju rade. Ovaj objekat je zaista kao jedna mala porodica, i verujem da je to upravo ono što mi je trebalo u ovom trenutku.

Ostala iskustva zaposlenih