Univerexport-logo

Univerexport

Univerexport-bg

O kompaniji

Univerexport je osnovan 1990. godine kao mala porodična firma sa četiri zaposlena, sa orijentacijom na trgovinu, kao osnovnu delatnost.
Danas je grupacija Univerexport najveći domaći maloprodajni lanac sa preko 150 maloprodajnih objekata, 2500 zaposlenih, preko 600 artikala robne marke, ličnom proizvodnjom, omiljenim potrošačkim online servisom za naručivanje eLAKOLIJE sa besplatnom dostavom robe, svojom domaćom farmom Bačka, kao i prepoznatljivom kvalitetnom uslugom i pristupačnim cenama.

Za 30 godina rada kompanija Univerexport je:
Ponosna na sopstvene proizvodne pogone: Na samim počecima bili su to mali proizvodni pogoni, a danas ozbiljne proizvodnje testenina, peciva i sladoleda.
Ponosna na mesnu industriju: Meso sa domaće farme, koje se ne uvozi i ne zamrzava, i kao sveže stiže do radnji za 48 sati, samo je mali deo onoga što čini mesnu industiju Bačka omiljenim brendom potrošača.
Ponosna na organsku proizvodnju: Organski proizvedena hrana u skladu sa prirodom važan je deo koncepta Univerexport-a po kome je zdravlje na prvom mestu životnih prioriteta. Organski proizvodi stižu sa sopstvenog poljoprivrednog gazdinstva u Liparu i Univerexport je lider takvih proizvoda na tržištu.
Ponosna na svoje zaposlene: Kompanija Univerexport je rasla i napredovala zajedno sa svojim zaposlenima, čiji se broj od samih početaka do danas povećao nekoliko stotina puta. I pored toga, principi negovanja porodičnih vrednosti su ostali nepromenjeni i danas. Tajna uspeha kompanije zasnovana je na sposobnostima i kompetencijama zaposlenih, koji će uvek činiti najvredniji intelektualni kapital Univerexporta – Naše najbolje.

Više od 100.000 potrošača svakog dana uđe kroz vrata maloprodajnih objekata Univerexport-a, kompanije kojoj je kvalitet onoga što potrošač kupuje uvek na prvom mestu.
Univerexport objekti nude široki asortiman u okviru koga se vodi računa i o grupama proizvoda pogodnim za dijabetičare, bezglutenskim namirnicama, kao i asortimanu organskih proizvoda. Domaći artikli imaju najveću zastupljenost u asortimanu, koja u nekim robnim grupama prelazi i 80%.

Univerexport, nakon 30 godina poslovanja i dalje:
Brine o svakom potrošaču
Uvodi novine u poslovanje
Zadovoljava potrebe svakog potrošača širokim asortimanom robe
Ima proizvode sa najboljim odnosom cene i kvaliteta
Stalno investira u razvoj prodajne mreže, lokalne zajednice i zaposlenosti 

Grupa Univerexport, zajedno sa zavisnim pravnim licima, ima preko 150 maloprodajnih objekata u razgranatoj prodajnoj mreži širom Vojvodine i u Beogradu, koja se kontinuirano širi i dolazi u sva veća i manja opštinska mesta.
 

Beneficije

Edukacija, profesionalni razvoj

Kompanija Univerexport izuzetno vodi računa o razvoju zaposlenih poružajući im mogućnost da razvijaju svoje potencijale i kroz obuku ovladaju novim veštinama i napreduju u poslu.

Nagrade, bonusi, pokloni

Svaki zaposleni Kompanije za svoje izuzetno zalaganje u radu može ostvariti određene mesečne stimulacije. Takođe i za preporuku za zapošljavanje zaposleni dobijaju nagradu.

Organizovan prevoz

Zaposleni u Upravnoj zgradu Kompanije imaju organizovan prevoz do posla i sa posla, a ostali zaposleni pravo na plaćen putni trošak.

Kompanijski popusti

Kompanija Univerexport svojim zaposlenima pruža mogućnost da ostvare određene popuste za proizvode i usluge poslovnih partnera sa kojima sarađuje.

Obuke, konferencije

Razvoj zaposlenih i izgradnja karijernog puta važan je cilj Kompanije Univerexport i zato svojim zaposlenima daje mogućnost pohađanja stručnih obuka i seminara.

Iskustva zaposlenih

Proces selekcije

Proces selekcije u Kompaniji Univerexport različit je u odnosu na poziciju za koju smo raspisali konkurs. Za osnovne pozicije u Maloprodaji proces selekcije sastoji se od razgovora za posao sa psihologom iz Sektora ljudskih resursa i proces ne traje dugo , već u roku od dan-dva dobija se  poslovna ponuda ili povratna informacija o ishodu konkursa. 

Kada su pozicije za Upravu u pitanju proces selekcije se sastoji iz dva kruga. Najpre se izabrani kandidati pozivaju na razgovor i psihološko testiranje. U izboru kandidata najbitnije nam je relevantno radno iskustvo i obrazovanje. Na prvom razgovoru su prisutni Rukovodioci sektora i psiholog iz sektora Ljudskih resursa. Od testova najčešće koristimo testove ličnosti i sposobnosti, testove uloga u timu. Nakon obrade rezultata i sumiranje utisaka sa razgovora bira se nekoliko najboljih kandidata koji dolaze na finalni razgovor sa vlasnikom Kompanije i nakon toga radi se finalni izbor i šalju povratne informacije kandidatima.

Vrsta selekcije

Intervju

test

Trajanje selekcije

10dana

Krugovi selekcije

2kruga

Kompanijski brendovi

Vesti i Blog

Kontakt

Univerexport

Univerexport

Društvene mreže

Adresa

Sentandrejski put 165, 21000 Novi Sad

Novi Sad, Srbija

Matični broj

08207259

PIB

101692669

Broj zaposlenih

> 1000

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.