Vip mobile d.o.o

Vip mobile d.o.o

Poslovi

Shop Advisor

Požarevac

rok 18.06.2020.

Controlling Expert

Beograd

rok 07.06.2020.

O nama

​Našu “drugu priču” pre jedanaest godina činilo je stotinak mladih entuzijasta koji su verovali da će jednog dana tržište telekomunikacija promeniti na bolje, danas se njihovi snovi i ciljevi ostvaruju a druge priče danas priča preko 1000 Vipovaca koji svakodnevno unapređuju naše proizvode i usluge stavljajući korisnike u centar zbivanja.

Zašto mi?

Vip je “Family Friendly”

Kod nas nije retkost sresti decu koja se igraju u našim prostorijama dok čekaju roditelje da završe obaveze na poslu, a često se dešava da se Vip roditelji spustite se nekoliko spratova niže i posete dete koje se tek navikava na vrtić.

Želja da se prilagodimo potrebama zaposlenih i rad na osmišljavanju aktivnosti koje će nam u tome pomoći doveli su nas do velikog uspeha – postali smo prva kompanija u Srbiji sa “Family Friendly Enterprise” sertifikatom!

Ovaj sertifikat Vipovcima omogućava dostupnost velikog broja mera i aktivnosti usmerenih na unapređenje radne sredine i bolje usklađivanje posla i privatnog života. 
 
Mame i tate u Vipu koji se vraćaju sa porodiljskog, tokom prve dve nedelje mogu da rade od kuće ili skraćeno radno vreme (pri čemu dobijaju zaradu kao da rade puno radno vreme); roditelji čija deca polaze u prvi razred osnovne škole, dobijaju slobodan dan; a da bismo u poslu uživali i bili uspešni važno je da se odmorimo i napravimo pauzu pa je tako prekid komunikacije sa kompanijom posle 19 časova nešto što je praksa u Vipu.
 
Često nas pitaju: „Već u 15 časova završavaš radni dan?“ ili „Tek od 10 časova počinješ da radiš?“ Odgovor je potvrdan u oba slučaja.
 
Mogućnost fleksibilnog i mobilnog rada nam dodatno pomaže da uskladimo privatne i poslovne obaveze.
 
Važno nam je da naši zaposleni vode zdrav život, pa smo svim zaposlenima obezbedili mogućnost korišćenja Fit Pass vaučera po jako povoljnim cenama.

Kraj godine smo obeležili nagradom za najboljeg poslodavca u 2017., a kako bismo odbranili titulu planiramo još mnogo novih pogodnosti za Vipovce.

Naši zaposleni

Marina Majstorović

Moja karijera u Vip-u započela je davne 2007. godine na poziciji Agenta u korisničkom servisu. Imala sam tu sreću i zadovoljstvo da budem deo start-up postavke.
Kroz mnogobrojne izazove i dosta truda i zalaganja, nakon dve godine sam prešla u Sektor za Nabavku i Logistiku, gde se moj karijerni put nastavio. Pre dve godine sam unapređena na poziciju Vođe Tima za Logistiku za Srbiju i Sloveniju.
I dalje radim na svom profesionalnom usavršavanju zahvaljujući mnogobrojnim prilikama, koje su u Vip-u glavni fokus u okviru unapređenja radne sredine  i samih zaposlenih.
Ono što je meni kao roditelju dosta pomoglo i podsticalo me da se konstantno razvijam, je to što Vip kao firma omogućava svakoj zaposlenoj mami da kvalitetno rasporedi svoje vreme između poslovnih obaveza i porodice. U svakom momentu dok radim znam da su mi deca na sigurnom, u našem vrtiću, i ja sam veoma srećna što odmah nakon radnog vremena možemo da nastavimo igru u parku ili šetnji. Čak i kada je potrebno da ostanem uz decu kod kuće, znam da imam mogućnost da provedem ceo dan sa njima, a u isto vreme i da radim.
Međusobno razumevanje i poštovanje porodice kao najveće vrednosti koje društvo treba da ima, je i najbolja preporuka koju treba dati našoj kompaniji.

Dunja Marčeta

Moja priča u Vip-u započela je 2015. godine kada sam kao jedan od stipendista programa prakse „Budi Vip student“ dobila priliku da steknem svoja prva radna iskustva. Praksa, a kasnije i stalna radna pozicija u timu za Uređaje i dodatnu opremu u okviru sektora Marketinga, donela je mnogobrojne izazove, nova znanja, prve profesionalne uspehe ali i mnogo druženja i novih prijateljstava.
Kao mladoj osobi koja je započela svoj profesionalni put, vrlo mi je značajno da pored svakodnevnih zadataka koje obavljam imam mogućnosti za dalje usavršavanje što Vip svojim zaposlenima i pruža kroz raznovrsne treninge, kurseve, programe i internacionalnu razmenu iskustava na nivou Telekom Austrija Grupe.
Okruženje u kome vam kolege pružaju svu potrebnu pomoć i podršku, nesebično prenose svoja znanja i iskustva, okruženje koje vas motiviše da se usavršavate i napredujete ali i da zajedno proslavljate nove uspehe, najbolje opisuje ono što Vip jeste. Kada jednom dođete u Vip, poželećete da ste oduvek bili deo naše, druge priče. :)

Beneficije

Zaposleni u našoj kompaniji imaju na raspolaganju

Video

Društvene mreže

Facebook
Molimo vas da osvežite stranicu kako bi se upisani feed pojavio. https://www.facebook.com/vipmobile.rs/
vip_mobile Vip_mobile 03 Jun 2020, 12:30
Elegancija, brzina i moćna kamera - sve u jednom telefonu. Upoznaj Huawei P40 lite. 🔥 Pogledaj Benchmark recenziju… https://t.co/JOQXrTBBgH
vip_mobile Vip_mobile 03 Jun 2020, 09:02
@GalileoCentar Zdravo, zamolio bih te da nam se javiš u DM sa više informacija kako bismo sve proverili za tebe. /Aca
vip_mobile Vip_mobile 02 Jun 2020, 17:42
@MrMihajloo Ok, Šaljemo kolegama na proveru. /Ivan
vip_mobile Vip_mobile 02 Jun 2020, 17:34
@MrMihajloo Zamolio bih te da nam pošalješ u DM detaljnije informacije kako bismo mogli da prosledimo zahtev za pro… https://t.co/hIgNPU6ajp
vip_mobile Vip_mobile 02 Jun 2020, 17:24
@MrMihajloo Zdravo, Mihajlo, zamolićemo te da obrišeš cache memoriju iz aplikacije i pokušaš ponovo da se uloguješ. Hvala. /Ivan

Kontakt

Vip mobile d.o.o

Milutina Milankovića 1 ž, Beograd, SRBIJA

ljudskiresursi@vipmobile.rs

www.vipmobile.rs


 
Facebook
Twitter