Vip mobile d.o.o

Vip mobile d.o.o

Poslovi

Priznanja

Snaga grupacije

O nama

​Našu “drugu priču” pre trinaest godina činilo je stotinak mladih entuzijasta koji su verovali da će jednog dana tržište telekomunikacija promeniti na bolje, danas se njihovi snovi i ciljevi ostvaruju, a druge priče danas priča preko 1400 Vipovaca koji svakodnevno unapređuju naše proizvode i usluge stavljajući korisnike u centar zbivanja.

Zašto mi?

Preporuči prijatelja

„Preporuči prijatelja“ je jedan od internih programa na koji smo jako ponosni i u kome Vipovci rado uzimaju učešće!
 
Koliko god se trudili da naši oglasi za posao budu reprezentativni i što jasnije i verodostojnije predstavljaju poziciju i kompaniju, ipak su najbolji predstavnici kompanije sami zaposleni. Oni su ti koji najbolje poznaju našu kulturu i potrebe, te lako mogu da prepoznaju među svojim prijateljima i poznanicima ljude za koje veruju da svojim znanjem i veštinama odgovaraju datim pozicijama i sa kojima delimo zajedničke vrednosti.
 
Cilj ovog programa je da privučemo i odaberemo što kvalitetnije kandidate i nagradimo kolege koji su svojim preporukama doprineli tom cilju. Sve kolege, koji su preporučili nekog kandidata ili kandidatkinju koji su uspešno prošli selekciju i probni rad, dobijaju novčanu nagradu.
 
Tokom 2019. godine zaposlili smo 232 novih kolega od kojih je 64 preporučeno od strane Vipovaca!

Naši zaposleni

Dragan Karapandžić

Prethodno radno iskustvo omogućilo mi je 2012. godine dolazak u Vip, konkretno u tim za sprečavanje prevara. Sjajna atmosfera i još sjajniji ljudi učinili su da vrlo brzo shvatim da ovde želim da gradim sebe kao čoveka, kao i svoju profesionalnu karijeru.
 
Zahtevi ulazne pozicije bili su vrlo inspirativni, međutim kockica koja je nedostajala je više neposredne interakcije sa kolegama. Da se stvari nikada ne dešavaju slučajno, dokazala mi je i prilika za prelazak u sektor ljudskih resursa 2014. godine. Ispostavilo se da je baš to ono sto mi je trebalo…izazovi promene radnog mesta doneli su mi priliku da puno učim, ali i meni vrlo bitno, da upoznam veliki deo kompanije lično kroz svakodnevnu saradnju.
 
Podstaknut da budeš baš onakav kakav jesi i da se ne ustručavaš da kažeš šta misliš u bilo kom momentu je jedna od najvećih vrednosti Vipa. To je doprinelo da svaki tim pojedinačno i celu kompaniju čini sklop međusobno vrlo različitih pojedinaca koji se savršeno uklapaju i doprinose dobrim rezultatima.
 
Rast broja korsnika i zaposlenih učinio je Vip snažnijim, više je obaveza, ali mi takođe ne zaboravljamo da se dobro zabavimo kada god je prilika. Kroz moje lično angažovanje u Internim komunikacijama u prilici sam da učestvujem u osmišljavanju i sprovođenju raznih aktivnosti: od svakodnevnih zabavnih iznenađenja, do već ustaljenih edukativnih predavanja za vreme radnog vremena, ispijanja piva/vina poslednjeg petka u mesecu, velike novogodišnje žurke i slično...
 
Vip je napunio pubertetskih 13 godina, neko će reći da je to izazovan period, ali ja bih rekao da najbolje tek sledi.
 
Zato svi vi koji ovo čitate, pratite oglase i konkurišite za ono što vam se učini zanimljivo, možda baš vas uskoro kontaktiram radi potpisivanja ugovora o radu.

Marina Majstorović

Moja karijera u Vip-u započela je davne 2007. godine na poziciji Agenta u korisničkom servisu. Imala sam tu sreću i zadovoljstvo da budem deo start-up postavke.
Kroz mnogobrojne izazove i dosta truda i zalaganja, nakon dve godine sam prešla u Sektor za Nabavku i Logistiku, gde se moj karijerni put nastavio. Pre dve godine sam unapređena na poziciju Vođe Tima za Logistiku za Srbiju i Sloveniju.
I dalje radim na svom profesionalnom usavršavanju zahvaljujući mnogobrojnim prilikama, koje su u Vip-u glavni fokus u okviru unapređenja radne sredine  i samih zaposlenih.
Ono što je meni kao roditelju dosta pomoglo i podsticalo me da se konstantno razvijam, je to što Vip kao firma omogućava svakoj zaposlenoj mami da kvalitetno rasporedi svoje vreme između poslovnih obaveza i porodice. U svakom momentu dok radim znam da su mi deca na sigurnom, u našem vrtiću, i ja sam veoma srećna što odmah nakon radnog vremena možemo da nastavimo igru u parku ili šetnji. Čak i kada je potrebno da ostanem uz decu kod kuće, znam da imam mogućnost da provedem ceo dan sa njima, a u isto vreme i da radim.
Međusobno razumevanje i poštovanje porodice kao najveće vrednosti koje društvo treba da ima, je i najbolja preporuka koju treba dati našoj kompaniji.

Dunja Marčeta

Moja priča u Vip-u započela je 2015. godine kada sam kao jedan od stipendista programa prakse „Budi Vip student“ dobila priliku da steknem svoja prva radna iskustva. Praksa, a kasnije i stalna radna pozicija u timu za Uređaje i dodatnu opremu u okviru sektora Marketinga, donela je mnogobrojne izazove, nova znanja, prve profesionalne uspehe ali i mnogo druženja i novih prijateljstava.
Kao mladoj osobi koja je započela svoj profesionalni put, vrlo mi je značajno da pored svakodnevnih zadataka koje obavljam imam mogućnosti za dalje usavršavanje što Vip svojim zaposlenima i pruža kroz raznovrsne treninge, kurseve, programe i internacionalnu razmenu iskustava na nivou Telekom Austrija Grupe.
Okruženje u kome vam kolege pružaju svu potrebnu pomoć i podršku, nesebično prenose svoja znanja i iskustva, okruženje koje vas motiviše da se usavršavate i napredujete ali i da zajedno proslavljate nove uspehe, najbolje opisuje ono što Vip jeste. Kada jednom dođete u Vip, poželećete da ste oduvek bili deo naše, druge priče. :)

Beneficije

Zaposleni u našoj kompaniji imaju na raspolaganju

Video

Društvene mreže

Facebook
Molimo vas da osvežite stranicu kako bi se upisani feed pojavio. https://www.facebook.com/vipmobile.rs/
vip_mobile Vip_mobile 31 Oct 2020, 10:30
@zduhac Zdravo, za sada nemamo najavu pomenutih modela. Promene u ponudi i novitete možeš pratiti na linku:… https://t.co/QU468Fdhzz
vip_mobile Vip_mobile 31 Oct 2020, 10:03
@_vuk @TelenorSrbija @mts Zdravo, Vuče, kada je reč o prevremenoj otplati rata za uređaj koje su definisane uz ugov… https://t.co/8gOYgYKNqB
vip_mobile Vip_mobile 30 Oct 2020, 20:01
@radoznala2 Gordana, zbog zaštite podataka zaista je neophodno da nam se obratite u DM ili putem kontakt forme na našem sajtu. /Aca
vip_mobile Vip_mobile 30 Oct 2020, 19:50
@radoznala2 @mtt Zdravo, Gordana, stojimo na raspolaganju za sve vrste provera koje su Vam potrebne, ukoliko želite… https://t.co/hGS475chHE
vip_mobile Vip_mobile 30 Oct 2020, 18:49
@frkcem Zdravo, zamoliću te da nam više informacija proslediš u DM kako bismo sve proverili za tebe. /Aca

Kontakt

Vip mobile d.o.o

Milutina Milankovića 1 ž, Beograd, SRBIJA

ljudskiresursi@vipmobile.rs

www.vipmobile.rs


 
Facebook
Twitter