Vip mobile d.o.o

Vip mobile d.o.o

O nama

​Našu “drugu priču” pre jedanaest godina činilo je stotinak mladih entuzijasta koji su verovali da će jednog dana tržište telekomunikacija promeniti na bolje, danas se njihovi snovi i ciljevi ostvaruju a druge priče danas priča preko 1000 Vipovaca koji svakodnevno unapređuju naše proizvode i usluge stavljajući korisnike u centar zbivanja.

Zašto mi?

Vip je “Family Friendly”

Kod nas nije retkost sresti decu koja se igraju u našim prostorijama dok čekaju roditelje da završe obaveze na poslu, a često se dešava da se Vip roditelji spustite se nekoliko spratova niže i posete dete koje se tek navikava na vrtić.

Želja da se prilagodimo potrebama zaposlenih i rad na osmišljavanju aktivnosti koje će nam u tome pomoći doveli su nas do velikog uspeha – postali smo prva kompanija u Srbiji sa “Family Friendly Enterprise” sertifikatom!

Ovaj sertifikat Vipovcima omogućava dostupnost velikog broja mera i aktivnosti usmerenih na unapređenje radne sredine i bolje usklađivanje posla i privatnog života. 
 
Mame i tate u Vipu koji se vraćaju sa porodiljskog, tokom prve dve nedelje mogu da rade od kuće ili skraćeno radno vreme (pri čemu dobijaju zaradu kao da rade puno radno vreme); roditelji čija deca polaze u prvi razred osnovne škole, dobijaju slobodan dan; a da bismo u poslu uživali i bili uspešni važno je da se odmorimo i napravimo pauzu pa je tako prekid komunikacije sa kompanijom posle 19 časova nešto što je praksa u Vipu.
 
Često nas pitaju: „Već u 15 časova završavaš radni dan?“ ili „Tek od 10 časova počinješ da radiš?“ Odgovor je potvrdan u oba slučaja.
 
Mogućnost fleksibilnog i mobilnog rada nam dodatno pomaže da uskladimo privatne i poslovne obaveze.
 
Važno nam je da naši zaposleni vode zdrav život, pa smo svim zaposlenima obezbedili mogućnost korišćenja Fit Pass vaučera po jako povoljnim cenama.

Kraj godine smo obeležili nagradom za najboljeg poslodavca u 2017., a kako bismo odbranili titulu planiramo još mnogo novih pogodnosti za Vipovce.

Naši zaposleni

Marina Majstorović

Moja karijera u Vip-u započela je davne 2007. godine na poziciji Agenta u korisničkom servisu. Imala sam tu sreću i zadovoljstvo da budem deo start-up postavke.
Kroz mnogobrojne izazove i dosta truda i zalaganja, nakon dve godine sam prešla u Sektor za Nabavku i Logistiku, gde se moj karijerni put nastavio. Pre dve godine sam unapređena na poziciju Vođe Tima za Logistiku za Srbiju i Sloveniju.
I dalje radim na svom profesionalnom usavršavanju zahvaljujući mnogobrojnim prilikama, koje su u Vip-u glavni fokus u okviru unapređenja radne sredine  i samih zaposlenih.
Ono što je meni kao roditelju dosta pomoglo i podsticalo me da se konstantno razvijam, je to što Vip kao firma omogućava svakoj zaposlenoj mami da kvalitetno rasporedi svoje vreme između poslovnih obaveza i porodice. U svakom momentu dok radim znam da su mi deca na sigurnom, u našem vrtiću, i ja sam veoma srećna što odmah nakon radnog vremena možemo da nastavimo igru u parku ili šetnji. Čak i kada je potrebno da ostanem uz decu kod kuće, znam da imam mogućnost da provedem ceo dan sa njima, a u isto vreme i da radim.
Međusobno razumevanje i poštovanje porodice kao najveće vrednosti koje društvo treba da ima, je i najbolja preporuka koju treba dati našoj kompaniji.

Dunja Marčeta

Moja priča u Vip-u započela je 2015. godine kada sam kao jedan od stipendista programa prakse „Budi Vip student“ dobila priliku da steknem svoja prva radna iskustva. Praksa, a kasnije i stalna radna pozicija u timu za Uređaje i dodatnu opremu u okviru sektora Marketinga, donela je mnogobrojne izazove, nova znanja, prve profesionalne uspehe ali i mnogo druženja i novih prijateljstava.
Kao mladoj osobi koja je započela svoj profesionalni put, vrlo mi je značajno da pored svakodnevnih zadataka koje obavljam imam mogućnosti za dalje usavršavanje što Vip svojim zaposlenima i pruža kroz raznovrsne treninge, kurseve, programe i internacionalnu razmenu iskustava na nivou Telekom Austrija Grupe.
Okruženje u kome vam kolege pružaju svu potrebnu pomoć i podršku, nesebično prenose svoja znanja i iskustva, okruženje koje vas motiviše da se usavršavate i napredujete ali i da zajedno proslavljate nove uspehe, najbolje opisuje ono što Vip jeste. Kada jednom dođete u Vip, poželećete da ste oduvek bili deo naše, druge priče. :)

Konstantin Milutinović

Neko kome je komunikacija i kreiranje lepih reči ugravirano u DNK, dolazak u Vip predstavljao je veliki profesionalni iskorak. Kako „čitalačka publika“ Vipa broji više miliona pojedinaca, uvek je pravi izazov komunicirati sa svima njima na jedinstven i razumljiv način.
Upravo zato, dve godine provedene u Vipu učinile su me još boljim, jačim i otvorile su mi potpuno nove vidike i prilike za lični razvoj. U Vipu se svaki od novozaposlenih od prvog dana oseća dobrodošlim i njegovo mišljenje se izuzetno ceni.
To jedinstvo i pristup poslu čine Vip sjajnim poslodavcem, a atmosfera i kvalitetni ljudi su samo potvrda da će svaki radni dan biti dinamičan, uzbudljiv i uvek drugačiji.

Beneficije

Zaposleni u našoj kompaniji imaju na raspolaganju

Video

Društvene mreže

Facebook
Molimo vas da osvežite stranicu kako bi se upisani feed pojavio. https://www.facebook.com/vipmobile.rs/
Vip mobile Vip_mobile 25 Feb 2020, 13:44
@Cupricanka7 Zdravo Majo, zamoliću te da nam proslediš upit putem kontakt forme u nastavku: https://t.co/HQ3WyBbHRk / Anđelija
Vip mobile Vip_mobile 24 Feb 2020, 12:03
@dusanp93 Zdravo, Dušane, zamoliću te da nam u DM proslediš više informacija radi detaljnije provere. Hvala unapred. /Ema
Vip mobile Vip_mobile 24 Feb 2020, 08:36
@MrMihajloo Pozdrav Mihajlo, budi slobodan da nam u DM proslediš o kom Vip Centru je reč, kako bismo sa kolegama p… https://t.co/vAMCBv4elF
Vip mobile Vip_mobile 22 Feb 2020, 14:59
@RaleNorthGate @GlobaltelSrbija Ratko, kao što sam navela, ovo su trenutni načini na koju uslugu pružamo. Vrlo rado… https://t.co/ciLohdjnFx
Vip mobile Vip_mobile 22 Feb 2020, 14:50
@duka_pa Pozdrav, iznos PDV-a koji se obračunava je 20%. Na slici koju si prosledio, ne vide se svi podaci koji su… https://t.co/Q6lMOsNDXS

Kontakt

Vip mobile d.o.o

Milutina Milankovića 1 ž, Beograd, SRBIJA

ljudskiresursi@vipmobile.rs

www.vipmobile.rs


 
Facebook
Twitter