Vip mobile d.o.o

Vip mobile d.o.o

Poslovi

O nama

​Našu “drugu priču” pre deset godina činilo je stotinak mladih entuzijasta koji su verovali da će jednog dana tržište telekomunikacija promeniti na bolje, danas se njihovi snovi i ciljevi ostvaruju a druge priče danas priča preko 1000 Vipovaca koji svakodnevno unapređuju naše proizvode i usluge stavljajući korisnike u centar zbivanja.

Zašto mi?

Vip je “Family Friendly”

Kod nas nije retkost sresti decu koja se igraju u našim prostorijama dok čekaju roditelje da završe obaveze na poslu, a često se dešava da se Vip roditelji spustite se nekoliko spratova niže i posete dete koje se tek navikava na vrtić.

Želja da se prilagodimo potrebama zaposlenih i rad na osmišljavanju aktivnosti koje će nam u tome pomoći doveli su nas do velikog uspeha – postali smo prva kompanija u Srbiji sa “Family Friendly Enterprise” sertifikatom!

Ovaj sertifikat Vipovcima omogućava dostupnost velikog broja mera i aktivnosti usmerenih na unapređenje radne sredine i bolje usklađivanje posla i privatnog života. 
 
Mame i tate u Vipu koji se vraćaju sa porodiljskog, tokom prve dve nedelje mogu da rade od kuće ili skraćeno radno vreme (pri čemu dobijaju zaradu kao da rade puno radno vreme); roditelji čija deca polaze u prvi razred osnovne škole, dobijaju slobodan dan; a da bismo u poslu uživali i bili uspešni važno je da se odmorimo i napravimo pauzu pa je tako prekid komunikacije sa kompanijom posle 19 časova nešto što je praksa u Vipu.
 
Često nas pitaju: „Već u 15 časova završavaš radni dan?“ ili „Tek od 10 časova počinješ da radiš?“ Odgovor je potvrdan u oba slučaja.
 
Mogućnost fleksibilnog i mobilnog rada nam dodatno pomaže da uskladimo privatne i poslovne obaveze.
 
Važno nam je da naši zaposleni vode zdrav život, pa smo svim zaposlenima obezbedili mogućnost korišćenja Fit Pass vaučera po jako povoljnim cenama.

Kraj godine smo obeležili nagradom za najboljeg poslodavca u 2017., a kako bismo odbranili titulu planiramo još mnogo novih pogodnosti za Vipovce.

Naši zaposleni

Nada Mihovilović    

Ove godine cu proslaviti 10 godina rada u Vip-u. Kakva je to decenija bila! Zajedno smo unapređivali naše sisteme za podršku poslovnim korisnicima, završavali male i velike projekte.
Trenutno radim na poziciji Senior Project Manager i zadužena sam za jednu od najvećih IT & Business transformacija u sektoru telekomunikacija u regionu.
Svakodnevno sarađujem sa velikim brojem vendorskih kompanija, što moj posao čini zanimljivim i dinamičnim.
Ujedno sam mama tri dečaka. Pogodnosti koje mi donosi činjenica da je Vip prva „Family Friendly“ kompanija u Srbiji pomažu mi da uspešno izbalansiram posao i porodični život.
 Poruka koju želim da prenesem budućim kolegama, naročito onima koji tek započinju svoju karijeru i svoju budućnost vide baš u Vip-u: radite na sebi, unapređujte svoje veštine i nikada ne odustajte. 

Dunja Marčeta

Moja priča u Vip-u započela je 2015. godine kada sam kao jedan od stipendista programa prakse „Budi Vip student“ dobila priliku da steknem svoja prva radna iskustva. Praksa, a kasnije i stalna radna pozicija u timu za Uređaje i dodatnu opremu u okviru sektora Marketinga, donela je mnogobrojne izazove, nova znanja, prve profesionalne uspehe ali i mnogo druženja i novih prijateljstava.
Kao mladoj osobi koja je započela svoj profesionalni put, vrlo mi je značajno da pored svakodnevnih zadataka koje obavljam imam mogućnosti za dalje usavršavanje što Vip svojim zaposlenima i pruža kroz raznovrsne treninge, kurseve, programe i internacionalnu razmenu iskustava na nivou Telekom Austrija Grupe.
Okruženje u kome vam kolege pružaju svu potrebnu pomoć i podršku, nesebično prenose svoja znanja i iskustva, okruženje koje vas motiviše da se usavršavate i napredujete ali i da zajedno proslavljate nove uspehe, najbolje opisuje ono što Vip jeste. Kada jednom dođete u Vip, poželećete da ste oduvek bili deo naše, druge priče. :)

Konstantin Milutinović

Neko kome je komunikacija i kreiranje lepih reči ugravirano u DNK, dolazak u Vip predstavljao je veliki profesionalni iskorak. Kako „čitalačka publika“ Vipa broji više miliona pojedinaca, uvek je pravi izazov komunicirati sa svima njima na jedinstven i razumljiv način.
Upravo zato, dve godine provedene u Vipu učinile su me još boljim, jačim i otvorile su mi potpuno nove vidike i prilike za lični razvoj. U Vipu se svaki od novozaposlenih od prvog dana oseća dobrodošlim i njegovo mišljenje se izuzetno ceni.
To jedinstvo i pristup poslu čine Vip sjajnim poslodavcem, a atmosfera i kvalitetni ljudi su samo potvrda da će svaki radni dan biti dinamičan, uzbudljiv i uvek drugačiji.

Beneficije

Zaposleni u našoj kompaniji imaju na raspolaganju

Video

Društvene mreže

Facebook
Molimo vas da osvežite stranicu kako bi se upisani feed pojavio. https://www.facebook.com/vipsrbija
Vip mobile Vip_mobile 21 Sep 2018, 16:36
@_naskica_ Zdravo Naška, zamoliću te da nam pošalješ u DM broj koji imaš kod nas radi detaljne provere. /Ema
Vip mobile Vip_mobile 21 Sep 2018, 16:00
@TAKITAKl Zdravo, ne znam da li si video, ali Twilight je stigao 😃 https://t.co/UzUfXB8zmm #nikadnijekasno /Sofija
Vip mobile Vip_mobile 19 Sep 2018, 22:11
@Leontheproo /Danijel https://t.co/uXBpaQVkiG
Vip mobile Vip_mobile 18 Sep 2018, 22:03
@HemiMaya @kazi_tibi Zdravo Majo, korišćenje interneta u romingu zaista nije poželjno ako se ne koristi dodatni pak… https://t.co/icXShqj6wn
Vip mobile Vip_mobile 18 Sep 2018, 21:48
@ihatehypocricy Pozdrav, još nismo dobili informaciju od kolega da li će i ta verzija biti u ponudi. Sve obaveštenj… https://t.co/zDx0Ja9OjH

Kontakt

Vip mobile d.o.o

Milutina Milankovića 1 ž, Beograd, SRBIJA

ljudskiresursi@vipmobile.rs

www.vipmobile.rs


 
Facebook
Twitter