Vip mobile d.o.o

Vip mobile d.o.o

Poslovi

O nama

​Našu “drugu priču” pre deset godina činilo je stotinak mladih entuzijasta koji su verovali da će jednog dana tržište telekomunikacija promeniti na bolje, danas se njihovi snovi i ciljevi ostvaruju a druge priče danas priča preko 1000 Vipovaca koji svakodnevno unapređuju naše proizvode i usluge stavljajući korisnike u centar zbivanja.

Zašto mi?

Poslepodnevno druženje sa...

Petak je za sve zaposlene poseban dan, nekada iz očiglednog razloga jer ga prati vikend, a često i zbog toga što mnoge kompanije baš petkom organizuju različite događaje za zaposlene sa ciljem da se zabave, druže i naprave pauzu od svakodnevne rutine.
 
Naš koncept poslepodnevnog druženja petkom slavi hobije i interesovanja naših zaposlenih, a prostorije u kojima radimo i družimo se transformiše u male kreativne radionice, mesta zabave i učenja novih veština. Kompanije sa velikim brojem zaposlenih često su i prava riznica najraznosvrsnijih talenata, interesovanja, veština i znanja koja možda nisu u direktnoj vezi sa redovnim poslom, ali su itekako značajna u životima naših zaposlenih.
 
Vipovci rado dele svoje talente sa kolegama, a ponekad na našim internim druženjima gostuju kao DJ-evi, fotografi, stand-up komičari, pevači,  a kada je potrebno nešto lepo da se zakuva – i to umemo... ;)
Na jednom od proteklih druženja petkom, Natali Delić, CTO u Vip mobile, podelila je sa kolegama svoju strast i umeće spremanja italijanske paste u boji! Uz italijansku muziku, za kratko vreme je testo, u bojama cvekle, šargarepe i spanaća, prekrilo nekoliko stolova u Vip kuhinji dok se krčkao paradajz sos čiji je miris omamio većinu kolega koji su se našli u blizini. Teško je bilo odoleti ovakvom specijalitetu, a i zašto bi se odolevalo, bilo je doboljno za sve koji su svratili. :)
 
Vrednost ovakvih druženja za nas je neizmerna, pored toga što svako nauči nešto novo, ovakva okupljanja daju mogućnost zaposlenima da zajedničke vrednosti prikažu i na drugačiji način, koji nije nužno vezan za radno mesto, i podstiču razmišljanje van okvira onog sa čim se svakodnevno susrećemo.
 
Svako novo druženje inspiriše nas da sledeće bude još bolje i drugačije, a šta nas čeka nekog sledećeg petka, videćemo. :)

Naši zaposleni

Nada Mihovilović    

Ove godine cu proslaviti 10 godina rada u Vip-u. Kakva je to decenija bila! Zajedno smo unapređivali naše sisteme za podršku poslovnim korisnicima, završavali male i velike projekte.
Trenutno radim na poziciji Senior Project Manager i zadužena sam za jednu od najvećih IT & Business transformacija u sektoru telekomunikacija u regionu.
Svakodnevno sarađujem sa velikim brojem vendorskih kompanija, što moj posao čini zanimljivim i dinamičnim.
Ujedno sam mama tri dečaka. Pogodnosti koje mi donosi činjenica da je Vip prva „Family Friendly“ kompanija u Srbiji pomažu mi da uspešno izbalansiram posao i porodični život.
 Poruka koju želim da prenesem budućim kolegama, naročito onima koji tek započinju svoju karijeru i svoju budućnost vide baš u Vip-u: radite na sebi, unapređujte svoje veštine i nikada ne odustajte. 

Dunja Marčeta

Moja priča u Vip-u započela je 2015. godine kada sam kao jedan od stipendista programa prakse „Budi Vip student“ dobila priliku da steknem svoja prva radna iskustva. Praksa, a kasnije i stalna radna pozicija u timu za Uređaje i dodatnu opremu u okviru sektora Marketinga, donela je mnogobrojne izazove, nova znanja, prve profesionalne uspehe ali i mnogo druženja i novih prijateljstava.
Kao mladoj osobi koja je započela svoj profesionalni put, vrlo mi je značajno da pored svakodnevnih zadataka koje obavljam imam mogućnosti za dalje usavršavanje što Vip svojim zaposlenima i pruža kroz raznovrsne treninge, kurseve, programe i internacionalnu razmenu iskustava na nivou Telekom Austrija Grupe.
Okruženje u kome vam kolege pružaju svu potrebnu pomoć i podršku, nesebično prenose svoja znanja i iskustva, okruženje koje vas motiviše da se usavršavate i napredujete ali i da zajedno proslavljate nove uspehe, najbolje opisuje ono što Vip jeste. Kada jednom dođete u Vip, poželećete da ste oduvek bili deo naše, druge priče. :)

Konstantin Milutinović

Neko kome je komunikacija i kreiranje lepih reči ugravirano u DNK, dolazak u Vip predstavljao je veliki profesionalni iskorak. Kako „čitalačka publika“ Vipa broji više miliona pojedinaca, uvek je pravi izazov komunicirati sa svima njima na jedinstven i razumljiv način.
Upravo zato, dve godine provedene u Vipu učinile su me još boljim, jačim i otvorile su mi potpuno nove vidike i prilike za lični razvoj. U Vipu se svaki od novozaposlenih od prvog dana oseća dobrodošlim i njegovo mišljenje se izuzetno ceni.
To jedinstvo i pristup poslu čine Vip sjajnim poslodavcem, a atmosfera i kvalitetni ljudi su samo potvrda da će svaki radni dan biti dinamičan, uzbudljiv i uvek drugačiji.

Beneficije

Zaposleni u našoj kompaniji imaju na raspolaganju

Video

Društvene mreže

Facebook
Molimo vas da osvežite stranicu kako bi se upisani feed pojavio. https://www.facebook.com/vipsrbija
Vip mobile Vip_mobile 19 Feb 2018, 20:10
@Antinarodni161 Budimire, hvala tebi na deceniji poverenja. Žao nam je što odlaziš i cenimo što nam se javljaš na k… https://t.co/7zk9RHfeLV
Vip mobile Vip_mobile 19 Feb 2018, 16:02
@danil_80 Zamoliću te da nam napišeš više detalja u DM pa da proverimo šta se dešava sa protokom. /Ana
Vip mobile Vip_mobile 19 Feb 2018, 15:49
@savano84 Zdravo, može broj u DM pa da proverimo? / Ana
Vip mobile Vip_mobile 19 Feb 2018, 11:02
@ranko_antonic @ITM_Serbia @mts Zdravo, Ranko, moram priznati da me to baš čudi, jer se trudimo da 4G pokrivenost b… https://t.co/zNwUBC746f
Vip mobile Vip_mobile 19 Feb 2018, 10:40
@MTavcar @TelenorSrbija @mts Hvala ti na informaciji, znači nam svakako. Proverićemo detalje,a tebi savetujemo da s… https://t.co/QnaHmn5Bta

Kontakt

Vip mobile d.o.o

Milutina Milankovića 1 ž, Beograd, SRBIJA

ljudskiresursi@vipmobile.rs

www.vipmobile.rs


 
Facebook
Twitter