Yettel d.o.o.
Yettel d.o.o.

Yettel d.o.o.

O kompaniji

Yettel je novi tehnološki i telekomunikacioni brend PPF Telekom Grupe, predstavljen 2022. godine u Bugarskoj, Mađarskoj i Srbiji. Pružamo digitalne usluge i povezanost, sa fokusom na korisnike i jednostavnom misijom: pomoći im da pronađu svoj balans.


Imamo skoro tri miliona korisnika u Srbiji i do marta 2022. godine poslovali smo pod imenom Telenor Srbija. Prisutni smo na tržištu od 2006. godine i trenutno zapošljavamo više od 1800 ljudi.


Za one koji tek započinju svoju karijeru, tokom cele godine aktuelan je KICKSTART program praksi. Naše prakse traju 9 meseci, plaćene su, a od 2021. preko 70% naših praktikanata ostaje zaposleno u Yettelu nakon isteka prakse.


Našim agentima kontakt centra omogućen je rad od kuće. Čak 83% naših agenata korisničke podrške radi iz udobnosti svojih domova.


Trudimo se da brinemo o društvenoj odgovornosti, te smo pored reciklaže mobilnih telefona uveli i digitalnu uslugu Eco Bonus. Ponosni smo što smo 100% zelena mreža, što znači da se ukupna utrošena količina električne energije koju koriste mrežna oprema, uređaji i infrastruktura za potrebe Yettel mobilne mreže, dobija iz obnovljivih izvora energije 100%ЗелЕПС.

Priznanja

VRH poslodavac - TOP20

VRH poslodavac - TOP20

Beneficije

Proces selekcije

Gledajući oglase za posao u Yettelu, naišao/la si na poziciju za koju misliš da bi baš to bio savršen kandidat. Pitaš se šta se dešava sada? Hajde da te sprovedemo kroz naš proces selekcije.


Kada pronađeš poziciju na koju želiš da konkurišeš, prvo što treba da uradiš jeste da se prijaviš i pošalješ svoj CV putem aplikacione forme. Tvoj CV će biti prosleđen našem HR timu, kao i tvom budućem menadžeru. Ukoliko ispunjavaš zahteve pozicije, naše kolege će te pozvati u prvi krug selekcije.


Naš proces selekcije se sastoji od testa/provere znanja iz konkretne oblasti koja je u vezi sa pozicijom, jednog do dva intervjua, i provere referenci. Trudimo se da, pored HR-a, sve kolege koje učestvuju u odluci budu prisutne na prvom intervjuu, kako bismo uštedeli vreme kandidatima i bili efikasniji. Poštujemo tvoje vreme i trud koji ulažeš u proces selekcije, tako da ćeš pri svakom susretu sa HR-om dobiti jasne informacije o daljim koracima selekcije, sa okvirnim vremenskim rokom.


Pitaš se kako da se pripremiš za svoj prvi intervju?
Kreni od oglasa koji te je zainteresovao. Pažljivo pročitaj opis posla i pokušaj da ga dovedeš u vezu sa svojim iskustvom, znanjem i motivacijom. Pripremi pitanja koja su za tebe relevantna. Budi opušten/a i otvoren/a. Naš zadatak u procesu selekcije je da ti omogućimo i olakšamo da se iskažeš najbolje od sebe. Tada smo uradili dobar posao!


Šta kada dođeš do finalnog kruga? U slučaju da si u najužem izboru i razmatramo baš tebe za ovu poziciju, tražićemo ti kontakt referenci za proveru. Zatim radimo proveru referenci na osnovu kontakata koje si nam ostavio/la. Ovo je poslednji korak u selekciji i traje 2 do 3 radna dana.


Kada uspešno dođemo do kraja našeg procesa selekcije, i ti si naš izabrani kandidat, kolege iz HR tima će te pozvati da ti saopšte lepe vesti i pošalju zvaničnu ponudu da se priključiš Yettelu. Dovoljno je samo da prihvatiš poslatu ponudu putem mejla, prema instrukcijama i pošalješ potrebnu dokumentaciju za ugovor. Sve ostalo će te čekati tvog prvog dana u Yettelu.

Vrsta selekcije
Test
Intervju
Trajanje selekcije
30
Dana
Krugovi selekcije
2
Kruga

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Omladinskih brigada 90 11070, Novi Beograd, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

20147229

PIB

104318304

Broj zaposlenih

> 1000