Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Prvi dani na poslu (greške i saveti)

Prođoše svi krugovi procesa selekcije i eto vas na novom poslu. Ovi prvi dani biće praćeni uzbuđenjem, stresom, pokušajima da zapamtite što više imena i likova i naviknete se na novo okruženje. 

Kako biste se što bolje pripremili, snimili smo video u kome naše kolege Jelena, Bojana i Miloš govore o svojim prvim danima na poslu. Kako su se snašli, kakve su greške pravili i šta savetuju da iz toga naučite, pogledajte u videu.

 

 

Kako se vi snalazite prvih dana na novom poslu, podelite sa nama u komentarima :)


Podelite savet

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do saveta

Komentari na savet (5)


 • Sanja Petrović

  pre 4 meseca i 24 dana

  Pa, htela bih reći da me NIKAD nisu pozvali na razgovor navodno jer nemam iskustva, kada sam htela da volontiram niko nije hteo da me primi kao da imam neku preenosivu bolest (a nemam). Želela bih raditi, ali je sve teže, gde god da konkurišem kad me nazovu i pitaju za iskustvo, svi odustanu i tako.
 • Dragana

  pre 11 mesec i 7 dana

  Konkurisem zbog posla
 • vladimir gajić

  pre 11 mesec i 7 dana

  lepo je što pripremate ljude i za procese socijalizacije i nakon pronalaska posla. Odlično , bravo za temu
 • Stefan Vukadinovic

  pre 11 mesec i 9 dana

  Sta je bre ovo ahahahaahh
 • Luka Labudović

  pre 11 mesec i 10 dana

  Poruka nije loša, ali moje mišljenje je da samo treba biti što prirodniji i manje se brinuti jer sve će doći na svoje prirodnim putem.