Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Centili d.o.o. iz iskustva zaposlenih


Kompanija Centili d.o.o. broji više od šezdeset zaposlenih, a osnovana je 2011. godine od strane talentovanih programera.

Započevši svoj profesionalni put u jezičkim i obrazovnim oblastima, Ivana Rakonjac je prvi put regrutovana za ljudske resurse u kompaniji Centili d.o.o. 2016. godine. U svojoj trenutnoj ulozi HR-a na koju je imenovana u maju 2020. godine., odgovorna je za mnoge funkcije u odeljenju, kao što su: sticanje talenata i iskustva zaposlenih, brendiranje poslodavaca, učenje i razvoj. Njena energija i duh su pokretačka snaga mnogih projekata koji čine kompaniju Centili efikasnijom i transparentnijom organizacijom, sposobnom da izgradi sjajnu tehnologiju i neprestano oduševljava svoje kupce.

Centili d.o.o. iz iskustva zaposlenih

Odgovaram za programe angažovanja, efikasnosti, upravljanja, kao i za programe kulture. Ljudski resursi direktno podržavaju menadžment, a mi se trudimo da ga poboljšamo kao funkciju koja pomaže rastućem poslovanju da radi nesmetano i uspešno.

Ivana često sprovodi razne projekte koji će ostaviti trajni trag u organizaciji. Želi da razvije kompanijiu Centili kao mesto učenja i profesionalnog razvoja, koje je ispunjeno inspirativnim i smislenim radnim vremenom. Kultura i vrednosti su među njenim najdubljim interesovanjima.

Kada ne radi, Ivana voli da pobegne van grada i istražuje priprodne lepote, lokalnu hranu i tradicije udaljenih krajeva i sela. „Mislim da sa sigurnošću mogu da kažem da sam strastvena prema svom poslu i okružena sjajnim ljudima sa kojim radim. Jedna od mojih najjačih uverenja je da je sjajna vizija nebitna ako nemate sjajne ljude koji će oživeti.

Posetite profil kompanije Centili d.o.o. i saznajte više o poslodavcu, beneficijama, kao i o samom procesu selekcije.

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do vesti