Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Coca-Cola HBC Srbija - mesto edukacije i prakse

Promo tekst

Možda niste znali, ali jedno od najpoznatijih pića na svetu, Coca-Cola, kod nas se proizvodi od 1968. godine.

Od 1997. godine na tržištu posluje kompanija Coca-Cola HBC, zvanična punionica i distributer Coca-Cola proizvoda, koja već 25 godina donosi omiljena osvežavajuća pića, ali i posvećeno brine o zajednici. Coca-Cola HBC Srbija je jedan od lidera u svojoj industriji, ali i lider u održivom poslovanju.

 

Ulaganje u mlade

Važan segment brige o zajednici su programi za mlade. Iza nas su godine uspešnih programa, a o njihovom značaju govore i nagrade koje Coca-Cola HBC dobija u kategorijama najpoželjnijeg poslodavca.

Nova znanja i veštine na jedan klik

Program edukacije Coca-Cola podrška mladima, realizuje se već šest godina. Više od 9.000 mladih osnažili smo novim znanjima i veštinama, i to kroz besplatne radionice i online predavanja i sadržaje. Sadržaj programa se svake godine nadograđuje, prateći aktuelne potrebe i očekivanja mladih, ali  i promene na tržištu rada.

Osim mekih veština, Coca-Cola podrška mladima nudi i teme iz oblasti digitalnog sveta, mentalnog balansa, ali i lekcije naučene kroz prve preduzetničke korake. Detaljne informacije su dostupne na sajtu www.coca-colapodrskamladima.com.

Coke Summership, jer leto nije samo za ''bleju''

Program letnje prakse Coke Summership traje već 10 godina. Priliku da uči i dodatno se usavrši dobilo je 290 polaznika, a više od 80 njih sada je i zaposleno u kompaniji!

Program je koncipiran kroz 6 sedmica aktivne prakse, koja obuhvata rad na terenu, mentorske sesije, upoznavanje sa različitim sektorima u kompaniji. Mladi koji su na završnim godinama studija kroz Coke Summership imaju priliku da nauče sve o jedinstvenom portfoliju brendova i prodaji, ali i da stiču veštine neophodne za uspešnu karijeru. Organizacija vremena, pregovaranja i prezentovanja su samo neke od njih.

Vrata Coke Summership prakse biće otvorena i naredne godine. Sve informacije o uslovima učešća, načinu prijave, kao i program prakse, dostupne su na sajtu www.cokesummership.com.

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do vesti