Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Infostud grupa iz ugla zaposlenih


Infostud grupa je domaća kompanija koja u svom sastavu ima različite sajtove i mobilne aplikacije u oblasti zapošljavanja, automobilizma, osiguranja, obrazovanja i nekretnina, od kojih su gotovo svi lideri u svojim oblastima poslovanja.

Stevana Cupać Farago, posle sedam godina rada u računovodstvu, odlučuje da pređe u novoosnovani sektor Korporativnog razvoja i tu primeni svoje poznavanje "svakog džepa Infostuda", a sa svojim timom svakodnevno je u potrazi za rešenjima za unapređenje celog sistema.

„Počela sam da radim 2011. kao asistent u računovodstvu i od tada sve ide kao od šale. U sektoru računovodstva upoznala sam ko su naši kupci, korisnici naših usluga, saradnici širom Srbije. Tamo sam za sedam godina napredovala i postala senior i upoznala našu kompaniju istinski.

Infostud grupa iz ugla zaposlenih

Uvek sam imala afiniteta ka inoviranju i bila srećna kada mogu da dam predloge za poboljšanje internih i eksternih procesa. Pojavio se oglas za rad u tek osnivajućem sektoru korporativni razvoj. Kada sam pročitala opis posla, znala sam da je za mene, i posle raspisanog internog konkursa, dobila sam posao koji je više odgovarao mojim afinitetima.

Sada već godinu dana radim na poziciji junior projekt menadžera. Dobila sam priliku da vodim projekte koji će sistemski uticati na razvoj cele Infostud grupe, tamo gde osetimo da ima prostora za poboljšanje. Sličnost ova dva posla je zapravo u tome što si na usluzi celoj kompaniji, sličnost je takođe u mom principu rada i posvećenosti.“

Posetite profil kompanije Infostud Grupa i saznajte više o poslodavcu, iskustvima zaposlenih, beneficijama, procesu selekcije, kao i o trenutno otvorenim radnim pozicijama.

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do vesti