Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Iskustva zaposlenih u Msg gobal solutions


Msg global solutions SEE je prepoznatljiv po brzom rastu i zapošljavanju mladih, talentovanih i motivisanih ljudi. Ovaj poslodavac brine o svojim zaposlenima pružajući im treninge, obuke, prilike za razvoj znanja i karijere. 

kako je raditi u msg global solutions see - poslovi.infostud.com

Kako je raditi u ovoj kompaniji, saznajte iz iskustva Nikole Đurića, zaposlenog na poziciji Stream Serve Developer and Consultant: 

"Zaposlen sam u ovoj kompaniji skoro 3 godine. Došao sam u msg global solutions po preporuci prijatelja, odmah po završetku studija. 

Ako bih morao da odaberem jednu vrednost kompanije sa kojom ću se poistovetiti, to bi bilo radno okruženje bez stresa. Važno je da na posao idete opušteni I bez pritiska, znajući da, ako naiđete na neki problem, imate kolege koje su spremne da vam pomognu. 

MSG je posvećen razvoju zaposlenih, mnogo ulaže u obuke i kurseve u oblastima koje su interesantne zaposlenima. Pored toga, postoji mogućnost rada sa iskusnim kolegama u multikulturalnom okruženju, što definitivno pomaže da razvijete profesionalni pristup poslu. 

Kada bi trebalo da savetujem nekoga ko razmišlja o tome da se ovde prijavi za posao, rekao bih mu da ne treba previše da se nervira ako nešto ne zna. Regruteri su iskusni I umeju da prepoznaju kandidate koji bi se na pravi način uklopili u tim, čak I ako ta osoba ne zna neke tehničke stvari ili pogreši neka pitanja na testu. 

Počeo sam kao .Net programer I godinu dana sam bio u tom timu. Nakon toga, prešao sam u tim koji se bavi StreamServe tehnologijom za generisanje dokumenata. Savladao sam mnogo novih tehnologija, upoznao zanimljive ljude I stekao prijatelje."

Za više informacija o poslodavcu, isksutvima zaposlenih, beneficijama, misiji I viziji, pposetite profil poslodavca.

Podelite vest

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do vesti