Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Iskustva zaposlenih u kompaniji Tarkett d.o.o.


U okviru Tarkett kompanije posluju 3 fabrike za proizvodnju podnih obloga od vinila, parketa, tekstilnih podova i veštačke trave. Maloprodajni lanac Galerija Podova, u svom sastavu ima više od 45 prodajnih objekata sa širokim asortimanom podnih obloga i proizvoda za dekoraciju doma.

Marko Malinović je u Tarkett timu od 2017. godine na poziciji procesnog inženjera u  proizvodnji vinil podnih obloga sa zvanjem inženjera procesa, istraživanja i razvoja:
 
„Moja primarna zaduženja su kontrola procesa proizvodnje vinil podova, priprema, izvođenje i analiza proizvodnih proba, u cilju razvoja novih i modifikacije postojećih proizvoda, kao i uvođenja novih sirovina. Svi procesi se vode u skladu sa WCM metodologijom.
 
Volim svoj posao jer je dinamičan, a u takvoj sredini se najbrže uči. Tarkett je firma koja ulaže u mlade. Za svakog zaposlenog se formira i pažljivo prati razvojni plan, tako da se vremenom  potencijal pretvori u veštinu.
 
Za mene su najveći benefiti mogućnost učešća mladih u strateškim, tehnički zahtevnim projektima, usvajanje WCM načina razmišljanja, kao i sloboda komunikacije na svim nivoima. To su preduslovi za stvaranje tehnički kompetentnih ljudi - budućih lidera.Tarkett je pravo mesto za sve mlade, ambiciozne kolege, koji žele da im koncept “konstantnog usavršavanja” postane način života“.
 

Posetite profil poslodavca i saznajte više o kompaniji, njenim vrednostima i beneficijama koje nudi svojim zaposlenima.

Podelite vest

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do vesti