Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Kako je organizovan prostor za rad u Lidlu


Lidl KD posluje u Srbiji od 2010. godine kada je registrovan prvi zaposleni. Danas, Lidl broji više od 1800 zaposlenih i taj broj će u buduće dalje rasti.

kako je uređen prostor za rad u lidlu - lidil platz - poslovi.infostud.com

U avgustu 2018. godine zaposleni su se preselili iz privremenih kancelarija u glavnu zgradu u Novoj Pazovi, koju su od milja nazvali Lidl Platz. Ovaj prostor za rad osmišljen je tako da se svako oseća kao kod svoje kuće.

Prozračan i prohodan, open space kancelarijski prostor opremljen je modernim i ergonomski funkcionalnim nameštajem, gde svako ima mogućnost da svoj radni kutak organizuje onako kako mu najviše odgovara. Svi resursi koje imaju na raspolaganju na Lidl Platzu predviđeni su da olakšaju rad — od malih i velikih interaktivnih sala za sastanke, kreativnih inkubatora, otvorenih punktova i saća za neformalne sastanke, prostorija za telefonske pozive, konferencijskih sala, do soba za štampanje, edukativnog centra i čitaonice.

Kako su zaposleni prioritet, funkcionalne sadržaje dopunili su i onim zabavnim. Tako se u savremenim kuhinjicama koje se nalaze na svakom spratu, pored frižidera, mašina za pranje sudova, mikrotalasnih rerni i blendera, u kojima posebno uživajju moćnim voćnim sredama, nalaze i stolovi za stoni fudbal i automati za kafu i grickalice. Tu je i prostrana terasa za one koji predah vole da naprave na svežem vazduhu, a da bi tokom pauze za ručak uživali u sveže pripremljenim kuvanim obrocima dovoljno je samo da se zapute do kantine.

Ko svoje vreme pre, tokom ili nakon posla, više voli da posveti sportskim aktivnostima, može samo da se spusti do naše gde se pored sprava za kardio program, vreće za boks, nalazi i sto za stoni tenis kao i deo u kome koleginice i kolege "zumbaju" kad god im se ukaže prilika.

Za više informacija o beneficijama, iskustvima zaposlenih, procesu selekcije, vrednostima koje neguju, kao i trenutno otvorenim radnim pozicijama, posetite profil poslodavca.


Podelite vest

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do vesti

Komentari na vest (1)


  • Nedim Hasanagić

    pre 13 dana i 23 sata

    Unazad 3godine sam konkurisao u "lidl"kompaniji popunio formular ali bezuspešno svi slatkorečivi ali kad treba da daju poso ništa od toga mada imam i 4I7stepen stručne spreme.Viđao sam ja u prodavnici u LIDLU U Subotici mlade ljude kao prodavce ali su bili kivni jer moraju puno fizički da rade a plate male.G.Vučić kaže :"Moj sin ima platu u LIDLU 750E ali sigurno ne fizikališe nego je u kancelariji.