Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Kako je raditi u Sberbank Srbija a.d.


Ukoliko tražite zaposlenje u oblasti bankarstva, Sberbank Srbija a.d. vam je jedna od mogućnosti. U ovoj kompaniji veruju u timski rad, specifičnosti svakog pojedinca, neguju različitinosti, uvažavaju mišljenja i nastoje da održe balas između privatnog i poslovnog života. Tim čine profesionalni, visoko motivisani ljudi, koji su spremni za rad u izazovnim bankarskim uslovima, željni novih znanja, veština i napredovanja. U nastavku upoznajte Slađanu Đuković, Direktorku odeljenja kreditne analize i iz njenog iskustva saznajte kako je raditi u ovoj kompaniji.

Kako je raditi u Sberbanci - poslovi.infostud.com

Slađana je deo Sberbank tima od jula 2014. godine, kada se pridružila timu na poziciji Juniora kreditne analize – monitoring analitičar. Za nešto više od 5 godina  promenila je čak 5 pozicija i sada je Direktorka ovog odeljenja. Motivaciju za stalno učenje i napredak pronalazi u činjenici da svojim poslom daje doprinos odličnim rezultatima banke. Najveću podršku, savete i znanje usvojila je od svojih starijih kolega.

Jedan od najvećih izazova za Slađanu bio je da sebe izgradi u smislu znanja. Posao koji analiza radi je ekspertski i kvalitet je jedino što presuđuje. Slađana voli da se našali da je „ukrala“ ono što je bilo najbolje od svojih starijih kolega, ali da se i dalje trudi da svom poslu da neki svoj lični pečat.

Njen najveći izazov, ali i cilj koji je sebi postavila jeste da, svojim ličnim primerom, znanjem i dosadašnjim iskustvom, kolege koji su sada deo njenog tima, podstakne, motiviše da rade na sebi i da kvalitetno rade na svojoj karijeri.

Za više informacija o poslodavcu, iskustvima drugih zapooslenih, beneficijama, kao i trenutno otvorenim radnim pozicijama, posetite profil poslodavca.


Podelite vest

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do vesti