Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Kako je raditi u kompaniji FIS


Ako tragate za poslom u oblasti razvoja softverskih rešenja, kompanija FIS možda nudi radno mesto baš za Vas! Ova kompanija ima aktivan profil na našem sajtu, gde možete pronaći dodatne korisne informacije.

Kako je raditi u kompaniji FIS

U FIS-u zaposleni su ključ uspeha, te se u njih mnogo i ulaže. Pročitajte šta kaže Kristina Medić, Business Analyst o radu u ovoj kompaniji:

„FIS - u sam se priključila 2014. godine. Iako sam imala prethodno radno iskustvo, ne znate šta da očekujete na novom početku. A mene je dočekala: prijatna radna atmosfera, interesantni ljudi, prijateljsko raspoloženje, organizovana obuka i mentorstvo, veliko poverenje i stalni vetar u leđa. Ovo je sve posebno značajno imajući u vidu da to na čemu ovde radimo koriste velike svetske finansijske institucije na čiji pomen vam zastane dah. To je nešto što predstavlja konstatni izazov i motivaciju.  A posebno je dragoceno kad ti kolege u međuvremenu postanu i prijatelji.“

Za više informacija o kompaniji, iskustvima zaposlenih, beneficijama, kao i o trenutno otvorenim radnim pozicijama, posetite profil poslodavca.

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do vesti