Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Kako je raditi u kompaniji Jysk


JYSK je internacionalni maloprodajni lanac koji prodaje 'sve za kuću'. Početkom 2011. godine JYSK je otvorio svoju prvu prodavnicu u Srbiji, u Subotici. Danas, broji više od 30 prodavnica na području naše države.

Kako je raditi u ovoj kompaniji saznajte iz iskustva Milana Stevanovića, District Managera:

„Moj put u JYSK-u započeo je na poziciji menadžera prodavnice u Jagodini. Sećam se da sam bio iznenađen organizacijom i odnosom JYSKa prema ljudima. Što se tiče mog radnog mesta, na početku je sve izgledalo jako strašno i sa puno obaveza, ali vrlo brzo se moje znanje stabilizovalo te je sav taj rad urodio plodom.

Kako je raditi u Jysk d.o.o.

Za manje od godinu dana dobio sam priliku za napredovanje kada se otvorila pozicija regionalnog menadžera prodaje. Kada je objavljen konkurs, moja jedina dilema bila je jesam li dovoljno dugo u JYSKu, odnosno da li sam stekao pravo da se prijavim. Kada sam saznao da mogu da se prijavim, odmah sam to uradio jer sam bio uveren da imam veliku šansu da budem izabran.

Najdraži deo posla mi je komunikacija i saradnja sa svim kolegama unutar organizacije. Kao i na početku karijere, oduševila me je količina podrške koju sam dobio od svojih ljudi. Za sada mi je najveći izazov pokazati svim mojim zaposlenima da svi moramo verovati u to da svakodnevno trebamo učiti, truditi se i radti da bismo zajedno bili bolji. Srećom, okružen sam odličnim ljudima od kojih svakodnevno učim, koji mi svakodnevno pokazuju sve više poverenja i sa kojima se svaki izazov lako savladava!“

Za više informacija o kompaniji, iskustvima zaposlenih, beneficijama koje ostvaruju, kao i o trenutno otvorenim radnim pozicijama, posetite profil poslodavca.

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do vesti