Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Kako je raditi u kompaniji Renault Nissan


Ako ste kandidat koji traži posao preko našeg sajta u automobilskoj industriji, jedna od mogućnosti vam je i kompanija Renault Nissan Srbija. U nastavku saznajte kako je raditi u ovoj kompaniji.

Svoje iskustvo podelili su sa nama Ivan i Petra:

“Renault je međunarodno preduzeće koje mi omogućava da radim i upoznajem ljude iz celog sveta. Osećam da mi nadređeni veruju u poslu, što mi daje dodatnu motivaciju i zbog čega mogu da proširujem svoja znanja i iskustva. Preduzeće ima još bezbroj drugih prednosti i mogu da kažem da sam ponosan što radim u preduzeću kao što je Reanult.” Ivan Mašić, Aftersales Marketing Coordinator (Srbija)

Kako je raditi u kompaniji Renault Nissan

„Renault Nissan je dinamično multikulturalna kompanija, u kojoj vlada kreativna, energična, ponekad izazovna, ali uvek pozitivna atmosfera, kao i puno mogućnosti za razvoj karijere, a tu su i brojne kolege koje postanu vaši veoma dobri prijatelji.“ Petra Beg Haromet, Customer Journey Manager (Slovenija)

Za više informacija o poslodavcu, iskustvima zaposlenih i beneficijama koje ostvaruju, posetite profil poslodavca.

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do vesti

Komentari na vest (1)


  • Srdjan Ninkovic

    pre 8 dana i 15 sati

    Kako da apliciram za posao u Renou?