Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Kako je raditi u kompaniji enjoy.ing software engineering d.o.o.


enjoy.ing je softverska kompanija, članica švajcarske NSM grupe sa sedištem u Cirihu, koja u Beogradu, Nišu i Kragujevcu okuplja softverske inženjere sa međunarodnim iskustvom.

enjoy.ing nudi usluge iz oblasti softverskog inženjeringa, tako što potrebama klijenata prilagođava proces implementacije i razvoja softverskih rešenja, počevši od tehničkih konsultacija, preko projektnog menadžmenta, dizajna sistema, do razvoja i testiranja.

Kako je raditi u kompaniji enjoy.ing software engineering d.o.o.

Kako je raditi u ovoj kompaniji saznajte iz iskustva Ivana Kuna, Head of Department:

„Počeo sam da radim u enjoy.ing-u kao junior. Okružen iskusnim kolegama spremnim da dele znanje mnogo sam naučio i brzo napredovao.

Rad na kompleksnom i dinamičnom projektu daje mi priliku de se konstano usavršavam profesionalno, a enjoy.ing-ov odnos prema privatnom životu zaposlenog daje mi vremena da uživam s porodicom. Definitivno najveća vrednost ovde su ljudi, profesionalni i stručni, ali pre svega otvoreni i spremni da pomognu.

Sada vodim tim svojih kolega u enjoy.ing-u i zajedno radimo na tome da budemo još bolji i uživamo u radu i životu.“

Posetite profil kompanije enjoy.ing software engineering d.o.o. i saznajte više o poslodavcu, beneficijama, iskustvima zaposlenih, procesu selekcije, kao i o trenutno otvorenim radnim pozicijama.

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do vesti