Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Koje se vrednosti neguju u kompaniji Wiener Städtische


Ako ste kandidat koji traži posao preko našeg sajta u oblasti finansija i osiguranja jedna od mogućnosti vam je i kompanija Wiener Städtische. U nastavku pročitajte koje se sve vrednosti neguju u toj kompaniji.

Pozitivna radna kultura i timski duh – kod nas vlada pozitivna radna kultura u kojoj podstičemo jedni druge na uspeh.

Lepa reč i gvozdena vrata otvara – ponosimo se otvorenom i iskrenom komunikacijom, prijateljskim odnosima i pozitivnom radnom atmosferom. Kada raste tim, rastemo svi!

Sportski duh – deo naše korporativne kulture je i organizacija i učešće na brojnim sportskim takmičenjima. Imamo sportske timove u muškoj i ženskoj konkurenciji, u sportovima: fudbal, košarka, odbojka, kuglanje, streličarstvo...

Šansa za razvoj karijere i individualnih sposobnosti zaposlenih. Razvoj znanja i veština integralni su deo opisa posla svakog od nas.

WSO akademija – predstavlja jedinstven koncept edukacije na tržištu osiguranja. To je sveobuhvatni program obuka i usavršavanja namenjen zaposlenima u našoj kompaniji. Program se sastoji od stručnih savetovanja i edukacije, prodajne akademije i ličnog i profesionalnog razvoja zaposlenih.

Wiener Stadtische

Najboljim i najperspektivnijim kolegama i koleginicama pružamo poseban program usavršavanja "Upravljanje talentima", kao i mogućnost nastavka karijere u nekoj od kompanija članica VIG-a.

Ukoliko želite da saznate više o poslodavcu, posetite profil poslodavca.

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do vesti