Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Kompanija Lidl iz perspektive zaposlenih


Kandidatima koji traže posao preko našeg sajta jedna od mogućnosti je i kompanija LIDL Srbija KD, koja je najveći evropski diskontni lanac. U nastavku teksta saznajte iz iskustva Đorđa Vasića zaposlenoga na poziciji Rukovodioca odeljenja operacija u logistici, kako je raditi u ovoj kompaniji.

„Posao u Logistici je izuzetno dinamičan i nijedan dan nije isti. Mnogobrojne situacije i izazove sa kojima se suočavamo zajednički rešavamo na dnevnom nivou i ta akcija, fleksibilnost, nepredvidivost i dinamika su ono što volim kod svog posla jer tako svaki dan imamo priliku da usvajamo neka nova znanja i usavršimo svoje sposobnosti i kvalitete. Pored toga, Lidl je kompanija koju čine ljudi i koja na prvom mestu svojim zaposlenima nudi sigurnost, motivaciju i bezbroj mogućnosti za napredak, učenje i razvoj.

Kako je raditi u Lidl Srbija

U našem odeljenju Logistike često se susrećemo sa situacijama koji odstupaju od planiranog i očekivanog raspored rada. Ponosan sam što su u tim situacijama svi članovi tima spremni da daju i preko svog maksimuma i pruže jedni drugima podršku kako bi se ispunio krajnji cilj, a to je da roba na vreme stigne u naše prodavnice i do naših potrošača.“

Ukoliko želite da saznate više o poslodavcu, iskustvima zaposlenih, beneficijama koje ostvaruju, kao i o trenutno otvorenim radnim pozicijama, posetite profil poslodavca.

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do vesti