Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Kompanija NIS pokrenula program „Povratak u Srbiju“


NIS je jedna od najvećih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi i jedan od najvećih poslodavaca u Srbiji. Ukoliko vam je ovaj poslodavac interesantan, u nastavku teksta možete saznati više o samom programu i Milanovom iskustvu učešća u programu.

NIS program povratka u Srbiju




„Iskustvo, znanje i stručnost zaposlenih su od neprocenjivog značaja za širenje i razvoj naše kompanije.“

NIS je prepoznao značaj i vrednost profesionalaca koji imaju obrazovanje i iskustvo stečeno van granica Srbije i želju da ga primene u svojoj zemlji. U cilju zapošljavanja državljana Republike Srbije, koji rade u inostranstvu, u Kompaniji je pokrenut program “Povratak u Srbiju”.

„Pokretanjem ovog programa i ostvarivanjem saradnje sa nizom organizacija koje već okupljaju ljude tog profila, kao i sa svim pojedincima koji su zainteresovani da svoju profesionalnu karijeru nastave u našoj kompaniji, želimo da promovišemo povratak visoko kvalifikovanih profesionalaca u Srbiju, spremnih da preuzmu liderske pozicije i svoje znanje i veštine primene u NIS-u.“

Dinamična internacionalna radna sredina i pozicija kompanije na tržištu, okruženje su koje podržava nove ideje, pristupe i energiju kao ključne elemente za profesionalni razvoj svakog zaposlenog.

"NIS-ov program “Povratak u Srbiju” za mene znači siguran i jasan put za povratak u Srbiju koji sam već neko vreme planirao. Posle višegodišnjeg iskustva stečenog na naftno-bušaćim postrojenjima širom sveta, pravi je izazov unaprediti i nastaviti karijeru deleći radni prostor sa kolegama, a ujedno i prijateljima još iz studentskih dana. Ljudima koji razmišljaju da se vrate u Srbiju bih poručio da požure, jer će tim potezom pre shvatiti ono u šta sam se i sam uverio: da je nivo profesionalizma u NIS-u isti ili viši od onog sa kojim sam se susretao radeći sa kompanijama u najrazvijenijim državama sveta."- Milan Građin, inženjera za isplaku u Sektoru za tehnologiju i podršku bušenja.

Ukoliko želite da saznate više o poslodavcu, iskustvima zaposlenih, beneficijama, kao i o trenutno otvorenim radnim pozicijama, posetite profil poslodavca.

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do vesti