Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Kompanija Stada IT Solutions


Kompanija Stada IT Solutions osnovana je kao član STADA Grupe 2013. godine. Zamišljena je kao novi zajednički IT servisni centar, sa sedištem u Vršcu i podružnicom u Beogradu. Ovaj IT centar, koji zapošljava vrhunske profesionalce i pomaže budućim profesionalcima da rastu, odgovoran je za implementaciju i pružanje podrške svim SAP i Microsoft projektima u celoj STADA grupi širom sveta.

Dinamično globalno poslovanje daje zaposlenima priliku za profesionalni i lični razvoj u različitim oblastima, a Stada IT Solutions brine o tome da sistematski nadograđuje taj razvoj kroz svakodnevno formalno i neformalno obrazovanje zaposlenih.

Kompanija Stada IT Solutions

Stada IT Solutions takođe nudi priliku i studentima za rast i razvoj znanja, veština i sposobnosti putem IT Junior Academy.

„Ponosni smo što smo deo STADA Grupe koja prenosi međunarodno iskustvo i nudi različite mogućnosti za rad u međunarodnom okruženju.“

Ukoliko želite da saznate više o poslodavcu, iskustvima zaposlenih i beneficijama koje ostvaruju, posetite profil poslodavca.

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do vesti