Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Leoni iz ugla zaposlenih

Datum postavljanja vesti:

Ukoliko ste kandidat koji traži posao preko našeg sajta na raspolaganju vam stoji i kompanija Leoni Wiring Systems Southeast d.o.o. koja je deo Leoni Grupe, globalnog proizvođača rešenja za prenos energije i podataka u automobilskoj i drugim industrijama. Sa blizu 9.000 zaposlenih jedan su od najvećih poslodavaca u našoj zemlji u proteklih desetak godina. 

kako je raditi u kompaniji leoni iz iskustva zaposlenih - poslovi.infostud.com

Njihovi zaposleni su njihova najveća vrednost i stalno ulažu u edukaciju, razvoj i unapređenje uslova u kojima rade. U nastavku možete pročitati iskustvo Mirka Banković, vođe tima pripreme montažne table u proizvodnoj jedinici u Kraljevu: 

“Posao je takav da smo upućeni jedni na druge i da je neophodno održavati kontinuiranu komunikaciju. I pored toga što je i moje prethodno radno iskustvo bilo vezano za proizvodnju, moram reći da mi je zapravo prilika da radim u Leoniju omogućila ispunjenje mojih očekivanja.“ 

Ukoliko želite da saznate više o poslodavcu, beneficijama, kao i o trenutno otvorenim radnim pozicijama posetite profil poslodavca. 


Prosečna ocena:

2
Broj glasova: 6

Vaša ocena:


Podelite na društvenim mrežama:

  • Komentari


  • Goran Bizic

    pre 9 dana i 3 sata

    Posetite sajt ogledalo firme pa će te videti prave,realne komentare o firmama i kompanijama.

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.