Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Menzies Aviation - Dani zapošljavanja


Menzies Aviation pruža aerodromske usluge na prvoj liniji, osiguravajući se da putnici, posada i avioni završe svoje putovanje efikasno i po rasporedu.

Naš posao je osnovan 1833. godine, osamdeset šest godina pre prvog transatlantskog leta bez zaustavljanja na svetu. To je jedna od stvari koja našu priču čini jedinstvenom. Od početka Džona Menzisa do danas, naša strast, ponos i pre svega, naši ljudi, održavaju naše poslovanje relevantnim za tržišta na kojima poslujemo i odgovaramo na potrebe naših cenjenih kupaca.

Menzies Aviation - Dani zapošljavanja

Naše osnovne usluge uključuju zemaljske usluge, teret, punjenje goriva i izvršne usluge.

U potrazi smo za posvećenim, vrednim i kreativnim ljudima - sve pozicije su otvorene, nema ograničenja.

Kako bi nas kandidati bolje upoznali organizujemo HR dogadjaj na kom nas kandidati mogu upoznati, predstaviti se i dobiti posao na licu mesta.

Otovrena vrata održavaju se u sredu 22. novembra 10-19h i četvrtak, 23. novembra 09-14:30h u Crown Plazi

Želite li da budete deo tima britanske kompanije koja posluje na šest kontinenata, 60 država, 275 aerodroma? Menzies Aviation, svetski lider vazduhoplovne industrije u zemaljskom opsluživanju, otvara radna mesta na beogradskom aerodromu “Nikola Tesla”. U potrazi smo za posvećenim, vrednim i kreativnim ljudima za radna mesta:

Agent na održavanju higijene vazduhoplova

Agent na opsluzi vazduhoplova

Dispečer

Agent na registraciji putnika i prtljaga

Sa sobom poneti CV i ličnu kartu.
Prilika koja se ne propušta!

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do vesti