Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Mercator-S zapošljava i u vreme pandemije

Datum postavljanja vesti:

Ukoliko tražite posao preko našeg sajta može vam biti korisna informacija da se u kompaniju Mercator-S, u poslednja 3 meseca, zaposlilo više od 300 novih ljudi. 

U vreme najveće pandemije, IDEA prodavnice, Roda marketi i Mercator hipermarketi žele da pojačaju svoje maloprodajne i logističke timove. S druge strane, veliki broj ljudi želi da ima stabilan posao i bude deo jake kompanije, posebno u ovim vremenima, tako da pozivi i upiti za zaposlenje u Mercator-S stižu svakovnevno.

mercator zapošljavao i u vreme pandemije - poslovi.infostud.com

„Kompanija je uradila zaista mnogo za nas. Čim se pojavila pandemija Korona virusa dobili smo upustva kako da se zaštitimo, a ubrzo smo dobili i rukavice, asepsol, maske, podne oznake za rastojanje u radnjama i zaštitne pregrade na kasama. Već u aprilu sve naše kolege u radnjama širom Srbije dobile su bonus na zaradu. To nam mnogo znači. Iz tih razloga potpuno je prirodno da svi ljudi, koji hoće da rade u trgovini, žele da se zaposle u našu kompaniju”, rekla je Gorica Branković, poslovođa IDEA Super prodavnice u Južnom bulevaru, u Beogradu. 

Kada su u pitanju intervju i zaposlenje i to se promenilo, jer kompanija vodi računa o zdravlju svojih zaposlenih. 

 “Od početka pandemije virusa, proces selekcije prilagođen je preporukama o socijalnom distanciranju od strane zdravstvenih organizacija i državnih organa. Intervjui se obavljaju putem video poziva i na ovaj način ubrzan je proces, dok je istovremeno ograničena izloženost ličnom kontaktu. Koristeći i ostale digitalne platforme, ukoliko je potrebno, u narednim krugovima bivaju uključeni i menadžeri iz kompanije", rekla je Jelena Dimitrijević, Saradnik za selekciju u području ljudskih resursa, kompanije Mercator-S. 

Ukoliko želite da saznate više o ovom poslodavcu, kao i o aktuelnim oglasima za posao, posetite njegov profil.  

 


Prosečna ocena:

4.36
Broj glasova: 11

Vaša ocena:


Podelite na društvenim mrežama:

  • Komentari


  • Vesna Kovacevic

    pre 5 dana i 23 sata

    Povoljno,za cuti

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.