Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Nova kompanija na našem tržištu - Brose d.o.o.


Kompanija Brose d.o.o. već preko 100 godina prednjači u oblikovanju budućnosti automobila. Po veličini četvrti dobavljač automobilskih delova na svetu, u porodičnom vlasništvu, gradi u Pančevu, blizu Beograda, razvojni i proizvodni centar za elektromotore i pogone. Ovde će narednih godina nastati visokostručna radna mesta za 1.100 radnika sa atraktivnom karijernom perspektivom.


 
Građevinski radovi na zemljištu veličine 220.000 kvadratnih metara su u toku. Naredne godine, na leto, dobavljač automobilskih delova započeće prvu serijsku proizvodnju pogona za module ventilatora hladnjaka.
 
Proizvodnja u Pančevu će obuhvatati i prefabrikaciju elektronike. U uslovima čiste sobe proizvodiće se elektronika za Brose grupu. Osim toga, u planu je da do 2025. bude izgrađen razvojni centar. Tu će, u okviru poslovne grupe, nastajati novi proizvodi za električna vozila kako bi se klijentima ponudila prilagođena rešenja, a vozačima omogućilo više bezbednosti, komfora i efikasnosti.

Posetite profil poslodavca i saznajte koje su aktuelne radne pozicije i koji kadar će se tražiti u budućem periodu.

Podelite vest

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do vesti