Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

O kompaniji HEINEKEN Srbija


Kompanija HEINEKEN ima stabilnu i dobro izbalansiranu geografsku rasprostranjenost i zauzima liderske pozicije, kako na razvijenim tržištima, tako i na tržištima u razvoju. Broj zaposlenih iznosi 73,000, a kompanija posluje u 167 pivara, sladara i drugih proizvodnih pogona u više od 70 zemalja.

Kompanija Heineken Srbija doo Zaječar je proizvođač piva u Srbiji koji aktivno posluje u dve pivare. Proizvodnja i logistika se obavljaju u pivarama u Novom Sadu i Zaječaru, a administrativna kancelarija je u Beogradu. Dok je pivara u Zaječaru ponosna na svoju dugogodišnju tradiciju i pivarsko umeće koji datiraju još od 1895, pivara u Novom Sadu je jedna od tehnološki najrazvijenijih pivara u regionu.

O kompaniji HEINEKEN Srbija

Osnovna delatnost kompanije je proizvodnja, distribucija i prodaja piva. Portfolio brendova kompanije čine sledeći brendovi: Heineken, Amstel Premium Pilsener, Kapuziner Weissbier, Krušovice Imperial, New Castle Brown Ale, Sol, Strongbow, Zaječarsko, Zaječarsko Crno, Laško Zlatorog, Weifert, PilsPlus i  Master pivo.

Pivare u Novom Sadu i Zaječaru poseduju  najznačajnije međunarodne sertifikate kvaliteta, poslovanja, proizvodnje, organizacije i zaštite životne sredine kao što su ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, ISO 22000 uz strogo kontrolisane uslove i parametre u procesu proizvodnje a iznad svega kvalitetan monitoring (kako procesa, tako i tržišta).

Od samog početka svog poslovanja, značajne investicije su uložene u modernizaciju proizvodnih postrojenja, kao i u samo pakovanje, što je rezultiralo najvišim kvalitetom brendova proizvedenih u ovim pivarama. Pored investicija u tehnologiju i proizvodnju, kompanija dosta ulaže i u obrazovanje svojih zaposlenih a deo ovih ulaganja je usmeren na poboljšanje uslova rada, povećanje radne efikasnosti, kao i na bezbednost i zdravlje na radu kroz stalno unapređenje održivog poslovanja.

Posetite profil kompanije HEINEKEN i saznajte više o poslodavcu, beneficijama, iskustvima zaposlenih, kao i o samom procesu selekcije.

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do vesti