Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

O kompaniji Milšped


Ukoliko tražite zaposlenje u oblasti transporta i logistike, Milšped vam je jedna od mogućnosti. U nastavku pročitajte više o ovoj kompaniji.

O kompaniji Milšped

Njihova priča počela je pre više od 27 godina u Beogradu, i danas u svom sistemu broje više od 2500 zaposlenih koji odgovorno i kvalitetno ispunjavaju zahteve klijenata uz konstantno inoviranje procesa u okviru logističkog lanca koji povezuje ceo svet. Kažu da u poslu ne postoji prepreka, samo izazovi koje uspešno i sa lakoćom savlađuju. Najvažniji faktor njihovog uspeha je poverenje koje im ukazuje veliki broj klijenata širom sveta.

U izazovnoj industriji kao što je logistički sektor, održivo je samo poslovanje koje dosledno poštuje vrednosti kao što su upornost, odgovornost, zalaganje i brzina. Mi se trudimo da, iz dana u dan, pratimo savremene trendove poslovanja koji nameću potrebu za prilagođavanjem i ekspertskim delovanjem, uz neizbežno iskustvo, temeljno poznavanje struke i izuzetan profesionalizam.“

Usluge Milšped Grupe su brojne i integrisane, uključujući carinsko posredovanje i zastupanje, organizaciju međunarodnog i domaćeg transporta i distribucije, kao i skladištenje robe – ugovorna logistika. Osnovni princip im je integracija klijenata i zaposlenih u jedan produktivan tim radi kontinuiranog podizanja kvaliteta i pružanja inovativnih rešenja realizacije logističkih usluga, uz primenu društveno odgovornog poslovanja.

Iz Milšped kompanije ističu da svoj uspeh i poziciju na tržištu grade zahvaljujući pouzdanim, stručnim i lojalnim kadrovima. Zahvaljujući struktuiranoj i zahtevima posla prilagođenoj selekciji i regrutaciji, kompanija Milšped trenutno zapošljava najveći broj saobraćajnih inženjera u zemlji. Jedan od osnovnih postulata politike zapošljavanja kompanije Milšped jeste angažovanje mladih diplomiranih stručnjaka različitih struka, i pružanje prvog radnog iskustva istim, kroz obuke, treninge i edukacije.

Ako želite da saznate više o poslodavcu, beneficijama, kao i o trenutno otvorenim radnim pozicijama, posetite profil poslodavca.

Podelite vest

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do vesti