Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Organizaciona kultura kompanije Brid Video


Brid Video d.o.o. Za prioritet ima stvaranja inovatnivnih tehnologija koje donose rešenja raznim kompanijama. Konstantno su u potrazi za kvalitetnim programerima koji će učestvovati u razvoju platforme i pružanju backend podrške.

organizaciona kultura u brid video doo - poslovi.infostud.com

Kao agilni tim i kompanija sa nešto više od dvadeset ljudi, ponosni su na individualnost svakog člana BridTV porodice i sve što zaposleni donose Bridu kao kompaniji. Ne žele da opterećuju tim dugačkim sastancima, procedurama i procesima. Čak i kada ima potrebe, sastanci su kratki i efikasni - nikada duži od 15 minuta. 

U timu svako ima pravo na svoje mišljenje, svako obavlja posao na način na koji smatra da je to najbolje, a team lideri su tu da usmeravaju i pomognu, ne da postavljaju svoje načine rada. 

Za više informacija o poslodavcu i zaposlenima, beneficijama za zaposlene, kao i procesu selekcije, posetite profil poslodavca.

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do vesti